Jeff Bezos: Αυτό είναι το νέο του «παιχνίδι» – Ένα Ιδιωτικό τζετ αξίας 80 εκατ. δολαρίων – Δείτε video

O Τζεφ Μπέζος διαθέτει άλλα δύο ιδιωτικά τζετ, αλλά αυτό ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα

Ο Τζεφ Μπέζος εγκαινίασε ένα νέο «παιχνίδι». Ένα πανάκριβο ιδιωτικό τζετ αξίας 80 εκατ. δολαρίων! Και είναι πραγματικά ένα γρήγορο «εργαλείο». 

Μέσα από μια καριέρα με αρκετά λάθη και απίστευτα σκαμπανεβάσματα, ο Τζεφ Μπέζος θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο πλούσιος ανθρώπους. Ο Τζέφρι Πρέστον Γιόργκενσεν γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1964. Το επώνυμο Μπέζος το πήρε από το δεύτερο σύζυγο της μητέρας τους, τον Κουβανό Μιγκέλ Μπέζος.

Μέχρι το 2015 ο Τζεφ δεν γνώριζε την ύπαρξη του βιολογικού του πατέρα. Μετά τις σπουδές του στο Πρίνστον βρήκε καταφύγιο στη Wall Street γιατί το «μηχανικός», μάλλον, δεν τον τραβούσε ως επάγγελμα. 

Κάποια στιγμή, σε ένα ταξίδι από το Σιάτλ στη Νέα Υόρκη, σκέφτηκε την ιδέα της Amazon, έγραψε τους άξονες του σχεδίου του εν πτήσει, και δανείστηκε από τους γονείς του για να υλοποιήσει το όνειρό του και να ιδρύσει μια εταιρεία που θα πουλούσε βιβλία μέσω διαδικτύου. Σε όλη την πορεία του, καθώς διαμόρφωνε την Amazon σε μια από τις πιο πολύτιμες εταιρείες του σημερινού κόσμου, ο Τζεφ Μπέζος καθιέρωσε τη φήμη του ως ένας πανέξυπνος, αλλά μυστηριώδης και ψυχρός τιτάνας. 

Jeff Bezos

To νέο απόκτημα του ιδρυτή της Amazon εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Van Nuys, στο Λος Άντζελες. Ο Τζεφ Μπέζος και η αρραβωνιαστικιά του, Lauren Sanchez, βρίσκονταν στο Λος Άντζελες για ένα διπλό ραντεβού με την Kris Jenner και τον σύντροφό της, Corey Gamble. Παρεμπιπτόντως ... το διπλό ραντεβού πραγματοποιήθηκε στο Giorgio Baldi, στη Σάντα Μόνικα, αγαπημένο στέκι-ρεστοράν των celebrities.

Jeff Bezos

Όσο για το νέο τζετ του Τζεφ Μπέζος, σύμφωνα με το ΤΜΖ, ο ίδιος το αγόρασε τον Ιούλιο και το συγκεκριμένο μοντέλο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα μεγαλύτερα, ταχύτερα και πιο προηγμένα. Είναι αθόρυβο και διαθέτει πέντε χώρους: μία κύρια σουίτα με κρεβάτι, μπάνιο, τραπεζαρία, σαλόνι, ενώ υπάρχει και ένας χώρος ανάπαυσης για το πλήρωμα. O Τζεφ Μπέζος διαθέτει άλλα δύο ιδιωτικά τζετ, αλλά αυτό ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Jeff Bezos

Πηγή: skai.gr