ΚΑΙΡΟΣ

Jane Seymour: Κάνει διακοπές στη χώρα μας - «Γεια σου πανέμορφη Ελλάδα!»

Η διάσημη ηθοποιός «ανεβάζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις… αποδράσεις της και οι θαυμαστές της τη «βομβαρδίζουν» με τα μηνύματά τους

Η διάσημη ηθοποιός Jane Seymour βρίσκεται για διακοπές στη χώρα μας μαζί με τις αδερφές της και φαίνεται ότι το απολαμβάνει. Η ηθοποιός, η οποία λίγο καιρό πριν έκανε διακοπές στην Κόστα Ρίκα, φαίνεται ότι έχει ξετρελαθεί με το ελληνικό καλοκαίρι και τη χώρα μας. Μάλιστα, η ίδια καθημερινά «ανεβάζει» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από τις… αποδράσεις της και οι θαυμαστές της τη «βομβαρδίζουν» με τα μηνύματά τους. 

Η 72χρονη ηθοποιός, με την καλλίγραμμη σιλουέτα, κατά την άφιξη της στο Ιόνιο, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Γεια σου Ελλάδα! Έτοιμη να δεχτώ τα θαύματα αυτού του εκπληκτικά όμορφου τόπου».

Σε μία άλλη δημοσίευση στην οποία ποζάρει με τις δύο αδερφές της, η ηθοποιός γράφει: «Πάντα ευγνώμων για τον απίστευτο δεσμό που μοιράζομαι με τις αδελφές μου, καθώς ‘’ταξιδεύουμε’’ μαζί στις περιπέτειες της ζωής. Ευλογημένη που έχω αυτό το ανεκτίμητο δώρο!».

Σε επόμενη φωτογραφία με τις αδερφές της, η ηθοποιός αποθεώνει και πάλι την Ελλάδα: «Απολαμβάνοντας κάθε δευτερόλεπτο αυτής της ελληνικής απόδρασης με τις αδερφές μου. Από τον χορό στους δρόμους μέχρι την εξερεύνηση διαφορετικών νησιών, η Ελλάδα μας ‘’κέρασε’’ μια γιορτή αισθήσεων».

Τέλος, δεν λείπει και η φωτογραφία της ηθοποιού με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα από τον τόπο μας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με κάθε ηλιοβασίλεμα ανθίζει ένα χαμόγελο, ζωγραφίζοντας τον ουρανό με αγνή χαρά. Εύχομαι σε όλους μια φανταστική εβδομάδα».

Πηγή: skai.gr