ΚΑΙΡΟΣ

Izabel Goulart: Η βασίλισσα του Cup Ball προετοιμάζεται για το καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο – Δείτε video

Η Ιζαμπέλ χρησιμοποιεί κοχύλια για να καλύψει το στήθος της, ωστόσο το σώμα της είναι αυτό που εντυπωσιάζει

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στη Βραζιλία ενόψει του Καρναβαλιού, το οποίο ξεκινά την Παρασκευή. Με σκοπό να τιμήσει την πατρίδα της, το διάσημο μοντέλο, Izabel Goulart, «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες και βίντεο ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της για τη μεγάλη γιορτή. 

«Έτοιμη για το καρναβάλι», έγραψε η 38χρονη Goulart, κατά κόσμον Maria Izabel Goulart Dourado. Και συνέχισε: «Ευτυχής που βρίσκομαι στη Βραζιλία ως Queen Of Cup Ball και Camarote Brahma @camaroten1 #100docopa #theartofbelmond».

Μοιάζοντας με ένα λεπτοδουλεμένο έργο τέχνης, η Ιζαμπέλ χρησιμοποιεί κοχύλια για να καλύψει το στήθος της, ωστόσο το σώμα της είναι αυτό που εντυπωσιάζει. «Το καρναβάλι έρχεται», έγραψε η ίδια. Ο εξωτικός χαρακτήρας και ο αισθησιασμός της σάμπα ενισχύεται από τα φανταχτερά κοστούμια των συμμετεχόντων. Αλλά αυτά τα κοστούμια δεν επιλέγονται λόγω αισθητικής, αλλά μάλλον αποτελούν μέρος της ιστορίας. Ο ρυθμός, η συμμετοχή και οι ενδυμασίες διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή της Βραζιλίας.

Οι μέρες του καρναβαλιού στην «ωραία Βραζιλία» διακρίνονται για το απροσποίητο κέφι, την αυθόρμητη ζωντάνια και τη μεταδοτική θετική τους ενέργεια που, σε συνδυασμό με τη φιλόξενη ιδιοσυγκρασία του λαού της, προσφέρουν ένα αξέχαστο υπερθέαμα – πρόκληση σε όλες τις αισθήσεις. Τα μάτια του απλού θεατή θαμπώνονται από τη φαντασμαγορία των χρωμάτων και τη σχεδόν γλυπτική τελειότητα των σωμάτων. 

Πηγή: skai.gr