Η Victoria Beckham μίλησε 20 χρόνια μετά για την απιστία του συζύγου της – Ήταν η δυσκολότερη στιγμή της ζωής μου

Η Βικτόρια Μπέκαμ μίλησε 20 χρόνια μετά για τους ισχυρισμούς περί απιστίας του συζύγου της, αναφορικά με τη σχέση του Ντέιβιντ Μπέκαμ με την Ρεμπέκα Λος.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά τον ισχυρισμό ότι εκείνος και η προσωπική βοηθός είχαν έρθει κοντά, ενώ έπαιζε στην Ισπανία, για τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Βικτόρια Μπέκαμ αποκάλυψε ότι οι μήνες μετά ήταν οι δυσκολότεροι της ζωής της και ότι δεν ένιωθε πλέον ότι το ζευγάρι «είχε ο ένας τον άλλον».

Από την πλευρά του, ο Μπέκαμ παραδέχτηκε ότι ακόμα δεν ξέρει πώς ξεπέρασαν την κρίση το 2003. Επίσης, ο ίδιος αποκάλυψε ότι αυτός και η σύζυγός του γνώριζαν ότι έπρεπε να «παλέψουν» για την οικογένειά τους και δήλωσε ότι ένιωθαν σαν να «πνίγονταν», όταν έβλεπαν την κρίση στον γάμο τους να γίνεται πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες για πολλούς μήνες. 

Χθες το βράδυ, Τρίτη 3 Οκτωβρίου, το ζευγάρι παρακολούθησε την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Beckham». Ο Μπέκαμ και η σχεδιάστρια σύζυγός του συνοδεύονταν από τα τέσσερα παιδιά τους Μπρούκλιν, Ρομέο, Κρουζ και Χάρπερ, καθώς και από την ηθοποιό σύζυγο του Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτζ, και το κορίτσι του Ρομέο, Μία Ρίγκαν.

Στη λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνονταν οι διάσημοι James Corden, Tana Ramsay, Gary Neville, Alexa Chung και Steve Bruce, ενώ στη συνέχεια η Βικτόρια Μπέκαμ διοργάνωσε ένα πάρτι στο κλαμπ «The Twenty Two», στο Mayfair.

Τίποτα πλέον δεν θυμίζει τις δύσκολες στιγμές που πέρασε το ζευγάρι, για τις οποίες οι φίλοι τους λένε ότι αποφάσισαν να μιλήσουν γιατί ήθελαν να φανούν αυθεντικοί. Επίσης, δεν αισθάνονται πλέον ότι έχουν κάτι να αποδείξουν. 

Στη συνέντευξή της στο τέταρτο και τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, η Βικτόρια ήταν συναισθηματικά φορτισμένη, όταν ρωτήθηκε αν ήταν η πιο δύσκολη περίοδος του γάμου τους. «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος για εμάς, γιατί αισθανόμασταν ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν αισθανόμασταν ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας περιγράψω πόσο δύσκολο ήταν. Και πόσο με επηρέασε», ανέφερε. 

Ο 48χρονος Μπέκαμ αιφνιδίασε τους θαυμαστές του -και όχι μόνο- όταν αποκαλύφθηκε η υποτιθέμενη σχέση του -ο ίδιος δεν έχει παραδεχτεί κάτι- με την Ρεμπέκα Λος από την εφημερίδα «News Of The World». Εκείνη την εποχή η Βικτόρια Μπέκαμ είχε αποφασίσει να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, ώστε οι νεαροί γιοι της, Μπρούκλιν και Ρομέο, να παραμείνουν στα σχολεία τους. Η απόφαση αυτή άφησε τον Μπέκαμ μόνο του και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι πέρασε δύσκολα. 

Είπε: «Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε, για να είμαι ειλικρινής. Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα, το να τη βλέπω να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές και εκείνη τη στιγμή έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας. Και άξιζε να παλέψουμε γι’ αυτό που είχαμε», πρόσθεσε. 

Πηγή: skai.gr