ΚΑΙΡΟΣ

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε τι αγόρασε με τον πρώτο της μισθό από τα «Φιλαράκια»

Η 54χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ποια ήταν η πρώτη της μεγάλη αγορά μετά το ρόλο της ως «Ρέιτσελ Γκριν» στη σειρά για την οποία στη συνέχεια μετάνιωσε

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε το πρώτο πράγμα που αγόρασε με τον πρώτο της μισθό στα «Φιλαράκια» για το οποίο βέβαια όπως είπε μετάνιωσε στη συνέχεια.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο PopSugar, η 54χρονη ηθοποιός είπε ότι η πρώτη της μεγάλη αγορά μετά την απόκτηση του ρόλου της Ρέιτσελ Γκριν στην επιτυχημένη κωμική σειρά της δεκαετίας του '90 ήταν μια vintage κρεμ χρώματος Mercedes- Benz 280 SL που όπως είπε «είχε μια πινακίδα προς πώληση για σχεδόν δύο χρόνια».

«Θυμάμαι ότι η πρώτη μου μεγάλη υπερβολή ήταν μια Mercedes που είχε μια πινακίδα προς πώληση για σχεδόν δύο χρόνια», αποκάλυψε στο PopSugar νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Άνιστον είπε πως έβλεπε συχνά το vintage αυτοκίνητο καθώς περνούσε από το κατάστημα Fred Segal στη Melrose Avenue στο Λος Άντζελες. Πάντα έλεγα: «Δεν μπορώ να περιμένω, μια μέρα, μια μέρα (θα την αποκτήσω).» Και μετά μια μέρα την αγόρασα».

Ωστόσο, το αυτοκίνητο των ονείρων της Τζένιφερ Άνιστον δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες της, όπως ήταν αναμενόμενο. «Και μετά το οδήγησα το αυτοκίνητο και μετά το ξαναοδήγησα το αυτοκίνητο. Και μετά δεν το ξαναοδήγησα ποτέ ξανά» είπε και παραδέχθηκε ότι δεν το είχε ελέγξει μηχανικά πριν το πάρει «οπότε αυτό ήταν ένα ωραίο λάθος των 25 ετών μου» όπως είπε.

Η Τζένιφερ Άνιστον και οι πρώην συμπρωταγωνιστές της από τα «Φιλαράκια» εξακολουθούν να κερδίζουν εκατομμύρια από τη κωμική σειρά κάθε χρόνο, παρά το γεγονός ότι η σειρά ολοκληρώθηκε το 2004.

@popsugar Raise your hand if you're Jennifer Aniston in this situation. ✋ #JenniferAniston #AdamSandler #FirstCar #Cars #Lemon ♬ original sound - POPSUGAR
Πηγή: skai.gr