Η εργένικη ζωή ταιριάζει γάντι στη Ζιζέλ

Η Ζιζέλ κάνει μια προσπάθεια «επανεκκίνησης» στον κόσμο της μόδας

Εκτός από το ότι πρόσφατα εθεάθη στους δρόμους του Μαϊάμι μετά από μια προπόνηση, η Ζιζέλ φαίνεται να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Θα πίστευε κανείς ότι υποφέρει από το διαζύγιό της με τον Τομ Μπρέιντι, αλλά, όπως γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ, αυτό δεν ισχύει. Όλα τα «σημάδια» δείχνουν μια υγιή μετάβαση από τον έγγαμο βίο στην εργένικη ζωή, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του διάσημου μοντέλου. 

Η Ζιζέλ πρόσφατα εθεάθη στους δρόμους του Μαϊάμι, φορώντας μπλε φόρμα γυμναστικής και γυαλιά ηλίου. Έδειχνε να βγάζει βόλτα τον καινούργιο της σκύλο και να διασκεδάζει πραγματικά. Η ίδια κάνει πολλά νέα σχέδια και απολαμβάνει τη ζωή με τα παιδιά της όσο περισσότερο μπορεί. 

Η Ζιζέλ κάνει μια προσπάθεια «επανεκκίνησης» στον κόσμο της μόδας. Πολλοί, μάλιστα, τη βλέπουν ως πρότυπο και τρέφουν βαθύ θαυμασμό προς το πρόσωπό της. Αυτή η νέα επανεκκίνηση της καριέρας της θα δώσει σε πολλά από αυτά τα νέα σούπερ μοντέλα την ευκαιρία να συνεργαστούν μαζί της. 

Το διάσημο μοντέλο φαίνεται να είναι πολύ χαρούμενη που ζει στο Μαϊάμι, όπου τα δύο παιδιά της θα πάνε σχολείο. Η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της είναι εξαιρετική και μοιράζονται τις κοινές τους ανησυχίες και την αγάπη τους για τα παιδιά. Παρόλο που ο Τομ Μπρέιντι πέρασε μια δύσκολη περίοδο, φαίνεται, επίσης, να συνηθίζει τη νέα του ζωή. 

Πηγή: skai.gr