ΚΑΙΡΟΣ

Η πρώτη εμφάνιση της Ριάνα μετά τη γέννηση του παιδιού της για να στηρίξει τον σύντροφό της

Ο A$AP και η Ριάνα έγιναν ζευγάρι, αφού πρώτα ήταν φίλοι για πολλά χρόνια. Παρόλο που ο ράπερ την αποκαλεί ως «τη μία και μοναδική», στο παρελθόν δεν έχει κρύψει τις κακές συνήθειες, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικά όργια

Η Ριάνα έκανε την πρώτη επίσημη έξοδό της από τότε που έγινε μαμά, για να υποστηρίξει τον νέο πατέρα και σύντροφό της, A$AP Rocky. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε την Παρασκευή στο Wireless Fest στο Λονδίνο, περνώντας μέσα από το πλήθος με την ασφάλειά της, καθώς ο Rocky εμφανιζόταν στη σκηνή. Φαινόταν λίγο ενοχλημένη, γράφει το «ΤΜΖ», αλλά αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τους οπαδούς που την περιτριγύριζαν και ούρλιαζαν.

Η Ριάνα φορούσε ένα μαύρο φουσκωτό μπουφάν, αλυσίδα με κουβανέζικους κρίκους, σκουλαρίκια με κρίκους και μαύρο κολάν.

Εντοπίστηκε στο Λος Άντζελες να επιβιβάζεται σε ιδιωτικό τζετ για το Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με το μωρό της, οπότε φαίνεται ότι όλη η οικογένεια είναι εκεί. Το αγοράκι ήρθε στον κόσμο στις 13 Μαΐου στο Λος Άντζελες.

Ο A$AP και η Ριάνα έγιναν ζευγάρι, αφού πρώτα ήταν φίλοι για πολλά χρόνια. Παρόλο που ο ράπερ την αποκαλεί ως «τη μία και μοναδική», στο παρελθόν δεν έχει κρύψει τις κακές συνήθειες, οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικά όργια, αλλά και μια σειρά από διάσημες πρώην συντρόφους. Ο A$AP -το πραγματικό του όνομα είναι Ρακίμ Ατελαστόν Μάγιερς- γνώρισε από μικρός την σκληρή πραγματικότητα. Ο μπαμπάς του μπήκε στη φυλακή για εμπόριο ναρκωτικών όταν ο ίδιος ήταν μόλις 12 ετών. Ένα χρόνο αργότερα, ο αδερφός του δολοφονήθηκε.
 

Πηγή: skai.gr