ΚΑΙΡΟΣ

Η Dolly Parton για τα 60 χρόνια γάμου: Το χιούμορ κράτησε «ζωντανή» τη σχέση μας

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η σούπερ σταρ αποκάλυψε ότι εκτιμά πραγματικά τη γνώμη του συζύγου της και ποτέ δεν της δίνει μια ειλικρινή απάντηση «με σκληρό τρόπο»

Η Dolly Parton είναι παντρεμένη εδώ και σχεδόν 60 χρόνια. Η σούπερ σταρ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που κράτησε «ζωντανή» τη σχέση της με τον σύζυγό της. Η ίδια και ο σύζυγός της, Carl Dean, γνωρίστηκαν σε ένα πλυντήριο, στο Nashville το 1964, και «ενώθηκαν» με τα ιερά δεσμά του γάμου δύο χρόνια αργότερα. 

Μιλώντας στο Radio 2, η 77χρονη Dolly ήταν ξεκάθαρη ως προς το γιατί ο γάμος τους άντεξε. «Είμαστε μαζί, σχεδόν, 60 χρόνια, και τον περασμένο Μάιο γιορτάσαμε την επέτειο γάμου μας. Ο γάμος μας άντεξε στον χρόνο, γιατί είμαστε ειλικρινείς, ανοιχτοί και έχουμε μια ‘’διεστραμμένη’’ αίσθηση του χιούμορ!. Είναι τρελός, είναι τόσο αστείος και έξυπνος. Και έχω μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και από τις δύο πλευρές της οικογένειάς μου, οπότε νομίζω ότι το χιούμορ ήταν πάντα καλό», ανέφερε χαμογελώντας. 

Η ίδια ανέφερε ότι η αμοιβαία αγάπη και ο σεβασμός μεταξύ τους υπήρχε από την πρώτη στιγμή στη σχέση τους. «Υπάρχει ο σεβασμός και η αγάπη και απλά μου αρέσει!», είπε. 

Η Dolly τόνισε ότι εκτιμά πραγματικά τη γνώμη του συζύγου της και ποτέ δεν της δίνει μια ειλικρινή απάντηση «με σκληρό τρόπο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

«Όταν τον ρωτάω αν του αρέσουν τα μαλλιά μου, απαντά με όμορφο τρόπο, όπως «μου φαίνονται πολύ σπαστά», αλλά θα μου πει την αλήθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά στο τι πιστεύει ο σύζυγός της για το νέο της άλμπουμ, η ίδια ανέφερε: «Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν λίγο νευρική», εξομολογήθηκε η Dolly. «Όταν τελείωσα ολόκληρο το άλμπουμ, είπε: "Είναι πολύ καλό". Αυτό σήμαινε τα πάντα για εμένα». 

Ο σύζυγος της τραγουδίστριας είναι γνωστό ότι παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και στο παρελθόν έχει «ανεβάσει» αρκετές φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, το είδωλο της country σόκαρε τους θαυμαστές της όταν ανακοίνωσε την απόσυρσή της από τις περιοδείες λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι θα ξανακάνω ποτέ περιοδεία». 

Αυτό προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, καθώς κάποτε είχε πει ότι «προτιμά να πεθάνει στη σκηνή, παρά να αποσυρθεί». 

Ωστόσο, αν και η 77χρονη θρύλος της country μουσικής επέμεινε ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ εντελώς τη δουλειά της, δήλωσε στο «Good Housekeeping» ότι δεν θέλει να αφήσει τον σύζυγό της μόνο του για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Πηγή: skai.gr