Η Doja Cat έχασε 250.000 ακόλουθους μετά τα επιθετικά σχόλια στους φανς της

Όλα ξεκίνησαν όταν η Doja ενοχλήθηκε επειδή οι μεγαλύτεροι της φανς, αυτοαποκαλούνται «Kittenz»

Η Doja Cat φαίνεται να επιδιώκει την προσοχή με τον λάθος τρόπο.  

Η γνωστή τραγουδίδτρια και ράπερ έχασε 250.000 ακόλουθους από τον λογαριασμό της στο Instagram, αφού κυριολεκτικά έβριζε επανειλημμένα τους θαυμαστές της και τα fanpage τους. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η Doja ενοχλήθηκε επειδή οι μεγαλύτεροι της φανς, αυτοαποκαλούνται «Kittenz», προφανώς από το brandname της «Doja Cat».  

Χαρακτηριστικά έγραψε στο Threads: «Αν αποκαλείτε τον εαυτό σας "Kitten" ή γ******* "Kittenz", αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσετε να είστε στο τηλέφωνό σας και να βρείτε μια δουλειά και να βοηθήσετε τους γονείς σας με το σπίτι».  

Όταν οι πιστοί θαυμαστές της τόνισαν ότι αυτή επινόησε τον όρο πριν από χρόνια, η Doja είπε ότι έφτιαξε το ψευδώνυμο ως «αλκοολική έφηβη».

Όταν ένας θαυμαστής την ρώτησε τι πρέπει να αλλάξουν στα ονόματα των σόσιαλ μίντια τους, η αμφιλεγόμενη πια ράπερ απάντησε ότι θα πρέπει να «διαγράψουν» «τον λογαριασμό τους και να ξανασκεφτούν τα πάντα». 

Η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει όταν ένας χρήστης του Threads της έγραψε πως «Προσοχή, δεν θα ήσουν τίποτα χωρίς εμάς, τους φανς σου που σε υποστηρίξαμε στα εύκολα και στα δύσκολα», με εκείνη να του απαντά: «Κανείς δεν σε ανάγκασε. Δεν ξέρω γιατί μου μιλάς σαν να είσαι η μητέρα μου b****, ακούγεσαι σαν τρελός».

Αφού τα έβαλε με μερικούς ακόμα φαν της οι οποίοι άρχισαν να στρέφονται εναντίον της, η Doja απενεργοποίησε τελικά τον λογαριασμό της στο Threads, ενώ πολλοί λογαριασμοί φαν ξεκίνησαν να διαγράφονται.

Η σκληρή προσέγγιση της τραγουδίστριας του «Say So» ώθησε αρκετές από τις μεγαλύτερες σελίδες θαυμαστών της - συμπεριλαμβανομένων των The Kittens Room, Doja HQ και Doja Cat News - να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στο Twitter.

«Η Doja είναι κακή με τους θαυμαστές της για τη λέξη γατάκι λες και το όνομά της δεν είναι doja CAT και δεν ήταν ντυμένη γάτα και νιαούριζε σε ολόκληρη συνέντευξη πριν από λίγους μήνες, έχει χάσει το μυαλό της», έγραψε ένας θαυμαστής στο Twitter, αναφερόμενος στην μεταμφίεσή της ως γάτα στο Met Gala του 2023.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Πέρα από την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, η Doja Cat έχει κάνει μεγάλες και περίεργες αλλαγές στην εμφάνισή της «τρομάζοντας» και ανησυχώντας τους θαυμαστές της.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Εκτός από τις αγενείς απαντήσεις της, η τραγουδίστρια του «Woman», που ξύρισε το κεφάλι και τα φρύδια της σε Instagram Live το περασμένο καλοκαίρι - έχει σοκάρει τους θαυμαστές της με το νέο της look, το οποίο πολλοί έχουν χαρακτηρίσει «δαιμονικό».

Την περασμένη Πέμπτη, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το νέο της καυτό ροζ buzzcut, με ένα τεράστιο σχέδιο αράχνης στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, ενώ τον Μάιο, η τραγουδίστρια του «Need to Know» έκανε ένα τεράστιο τατουάζ με σκελετό νυχτερίδας, το οποίο κάλυπτε ολόκληρη την πλάτη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Πηγή: pagesix.com