ΚΑΙΡΟΣ

Παντρεύεται ο πιο περιζήτητος εργένης της Βρετανίας  - Δισεκατομμυριούχος αριστοκράτης  και βαφτιστήρι του Καρόλου

Ο γάμος του Hugh Grosvenor θεωρείται το κοινωνικό γεγονός της χρονιάς στη Βρετανία - Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα έχει μάλιστα και λόγο στην τελετή

Ο 7ος Δούκας του Ουέστμινστερ, Hugh Grosvenor, θα χάσει σήμερα τον τίτλο του πιο περιζήτητου εργένη της Βρετανίας καθώς παντρεύεται την αγαπημένη του, Olivia Henson 

Ο 33χρονος δισεκατομμυριούχος αριστοκράτης θα παντρευτεί την31χρονη αρραβωνιαστικιά του σε μια… λιτή τελετή με 400 καλεσμένους στο Τσέστερ, παρουσία και πολλών γαλαζοαίματων

Ο πατέρας του γαμπρου Gerald Grosvenor ήταν τόσο στενός φίλος με τον Κάρολο, που το 1991, ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας και σημερινός βασιλιάς, βάφτισε τον Hugh. 

Επίσης, ο 33χρονος είναι νονός του γιου του πρίγκηπα Ουίλιαμ, Τζορτζ και του Αρτσι, γιου του πρίγκιπα Χάρι (awkward…)

Ο γάμος του ζευγαριού θεωρείται το κοινωνικό γεγονός της χρονιάς στη Βρετανία.

Οι Times του Λονδίνου αναφέρουν ότι αρκετοί Βρετανοί γαλαζοαίματοι αναμένεται να είναι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα έχει μάλιστα και λόγο στην τελετή ενώ η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, δεν θα παραστεί καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για καρκίνο.

Ο Hugh διατήρησε σχέσεις και με τα δύο αδέρφια όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έχει αναφερθεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα παρευρεθεί στον γάμο του δούκα.

Αντικρουόμενες πληροφορίες αναφέρουν από τη μία ότι ο Χάρι και η  Μέγκαν δεν ήταν στη λίστα των καλεσμένων και από την άλλη ότι ήταν προσκαλεσμένοι, αρχικά επιβεβαίωσαν και στη συνέχεια αποφάσισαν να αρνηθούν για να αποτρέψουν οποιαδήποτε «αμηχανία» .

Πηγή: skai.gr