Heidi και Leni Klum: Μητέρα και κόρη ποζάρουν με τα εσώρουχά τους και αναστατώνουν τους θαυμαστές τους – Δείτε φωτογραφίες

Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ διαθέτει μια υπέροχη σιλουέτα, αλλά, όπως φαίνεται, και η 19χρονη κόρη της δεν πάει πίσω… 

Η Heidi Klum και η 19χρονη κόρη της, Leni, πρωταγωνιστούν σε άλλη μια «καυτή» καμπάνια εσωρούχων και προκαλούν αναστάτωση, κυρίως, στον ανδρικό πληθυσμό. Μαμά και κόρη ποζάρουν σέξι στον φακό και… κολάζουν. 

Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ διαθέτει μια υπέροχη σιλουέτα, αλλά, όπως φαίνεται, και η 19χρονη κόρη της δεν πάει πίσω… H 19χρονη Leni γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 2004, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ, από τη Χάιντι Κλουμ και τον Flavio Briatore. Η 19χρονη πάντα ζούσε μια ζωή στενά συνδεδεμένη με τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μόλις πριν από λίγα χρόνια η «μικρούλα» Leni έκανε το άλμα στο μόντελινγκ. 

H Heidi Klum με την κόρη της

Η κόρη της Χάιντι Κλουμ έχει δεχθεί αρκετές κριτικές για τις διασυνδέσεις λόγω των γονιών της. Ωστόσο, η ίδια δήλωσε πέρυσι στο «People» ότι δεν την ενοχλεί όταν οι άνθρωποι την χαρακτηρίζουν ως «nepo baby» (ο όρος προέρχεται από τη λέξη nepotism. Δηλαδή, η πρακτική του νεποτισμού, της οικογενειοκρατίας). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

«Είναι απλά ένα γεγονός. Οι γονείς μου είναι διάσημοι», είπε στο περιοδικό και πρόσθεσε: «Πήρα βοήθεια στο ξεκίνημά μου και ξέρω ότι οι άνθρωποι θα ονειρεύονταν να ξεκινήσουν με αυτό που είχα εγώ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Το 2020, μάνα και κόρη πόζαραν μαζί για ένα διάσημο περιοδικό. Λίγο μετά τη φωτογράφιση μητέρας-κόρης, η νεαρή κλήθηκε να εμφανιστεί, αυτή τη φορά μόνη της, στο εξώφυλλο του περιοδικού «Hunger».

H Heidi Klum

Η ίδια η Χάιντι Κλουμ είχε αποκαλύψει ότι δεν ήθελε η κόρη της να μπει στη βιομηχανία του μόντελινγκ σε πολύ μικρή ηλικία, λόγω του αντίκτυπου που θα μπορούσε να έχει στην αυτοεκτίμησή της: «Ως μητέρα θέλω η κόρη μου να κάνει αυτό που την παθιάζει. Αυτή η βιομηχανία είναι συναρπαστική, αλλά πρέπει, επίσης, να είσαι ένα δυνατό άτομο για να αντέξεις τα ταξίδια, την πίεση».

H Leni Klum

Πηγή: skai.gr