ΚΑΙΡΟΣ

H Billie Eilish για το «bullying» που της κάνουν για το σώμα της: «Με πληγώνουν αυτά τα σχόλια…»

«Μου αρέσει ο εαυτός μου περισσότερο απ' ότι παλιά και με ενδιαφέρει περισσότερο το πώς αισθάνομαι εγώ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια

Το να γίνει κάποιος διάσημος σε τόσο νεαρή ηλικία δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Η Billie Eilish το γνωρίζει πολύ καλά και το έχει βιώσει στο «πετσί» της. 

Η τραγουδίστρια του «Happier Than Ever» παραδέχτηκε ότι παρά το γεγονός ότι αναγκάζεται να αντιμετωπίζει έναν ατελείωτο καταιγισμό αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο, εκείνα που αφορούν την εμφάνισή της «εξακολουθούν να την πληγώνουν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

«Φίλε, δεν ξέρω καν. Είναι δύσκολο…», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή στη «Vogue». «Ειλικρινά, κανείς δεν μπορεί να πει κάτι για το σώμα μου... Νομίζω, επίσης, ότι αν ήμουν νεότερη, μπορεί 11 ετών, και μου έγραφαν όσα μου γράφουν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να υπάρξω, για να είμαι ειλικρινής».

Και η τραγουδίστρια συνέχισε: «Μου αρέσει ο εαυτός μου περισσότερο απ' ότι παλιά και με ενδιαφέρει περισσότερο το πώς αισθάνομαι εγώ, παρά το πώς αισθάνονται αυτοί. Αλλά εξακολουθούν να με πληγώνουν όλα αυτά σχόλια για την εμφάνισή μου». 

@billieeilish #TimeWarpScan ♬ original sound - BILLIE EILISH

Η Billie Eilish παραδέχτηκε ότι είναι δύσκολο μερικές φορές να μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά όλο αυτό το μίσος που εξαπολύουν τα διαδικτυακά trolls. «Πέρασα δύσκολες στιγμές και ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω. Αλλά είναι σίγουρα μια περίεργη ζωή. Θα το πω αυτό». 

Για να καταπολεμήσει τον αρνητισμό, η Eilish έχει βρει τρόπους να διοχετεύει την ενέργειά της αλλού, όπως να κάνει μπάνιο, να περνάει χρόνο με τους φίλους της και να βγάζει βόλτα τα σκυλιά της.

Ένα πράγμα που δεν κάνει, όμως, είναι να μπαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον Μάρτιο, αποκάλυψε ότι έκανε ένα γενναίο βήμα και διέγραψε όλες τις εφαρμογές των κοινωνικών μέσων από το τηλέφωνό της, παρά το γεγονός ότι έχει πάνω από 110 εκατ. followers στο Instagram.

Πηγή: skai.gr