ΚΑΙΡΟΣ

H 59χρονη Elle MacPherson αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της

Το σούπερ μόντελ δήλωσε ότι, αφού ακολούθησε το νέο πρόγραμμα διατροφής, η ζωή της άλλαξε τελείως

Η Elle MacPherson σε λίγο καιρό θα γίνει 60 ετών, αλλά συχνά εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της με τις εμφανίσεις της που αψηφούν την ηλικία.

Το διάσημο μοντέλο έχει μιλήσει πολλές φορές ότι οφείλει τη νεότητά της στη σωστή διατροφή και την άσκηση. Κάνοντας ανάρτηση στο Instagram story, το μοντέλο μοιράστηκε μια παλιά συνέντευξή της στο NBC, όπου συζητούσε για τη διατροφή της και για το πώς δείχνει τόσο αψεγάδιαστη στα πενήντα της. 

«Όταν έκλεισα τα 50 δεν ένιωθα πολύ καλά και δεν έδειχνα πολύ καλά», παραδέχτηκε η ίδια. «Παρατήρησα το δέρμα μου, τα μαλλιά μου και το βάρος μου... Απλά δεν είχα έμπνευση, είχα λιγούρες για ζάχαρη και κακή πέψη. Έτσι, πήγα στον διατροφολόγο μου και του είπα ότι κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να ασχοληθώ με τον τρόπο ζωής μου. Είπε ότι έπαιρνα πολλές συνθετικές βιταμίνες και έτσι μου έδωσε μια πολυβιταμίνη, πρεβιοτικά και προβιοτικά σε σκόνη. Ήμουν υποσιτισμένη, δεν κοιμόμουν πολύ και δεν έτρωγα αρκετά φρούτα και λαχανικά, ενώ έπινα πολύ καφέ». 

Το σούπερ μόντελ δήλωσε ότι αφού ακολούθησε το νέο πρόγραμμα διατροφής η ζωή της άλλαξε τελείως, «μεταμορφώθηκε», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ήταν αυτή η αλλαγή, που οδήγησε το μοντέλο στο να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση φυσικών συμπληρωμάτων και την αυτοκρατορία ευεξίας, WellCo.

«Δεν αγάπησα το μόντελινγκ, αλλά αγαπώ αυτό που μου έφερε το μόντελινγκ», δήλωσε στην εκπομπή «This Morning» του ITV τον περασμένο Μάιο.

Ερωτηθείσα αν το μόντελινγκ της «άνοιξε» πολλές πόρτες, η ίδια είπε: «Νομίζω ότι έχει να κάνει με εμάς που περνάμε αυτές τις πόρτες. Αυτές οι πόρτες μπορούν να ανοίξουν, αλλά να ακούσεις την καρδιά σου, να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου και να πεις "αυτό το νιώθω σωστό και θα κάνω ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση"».
 

Πηγή: skai.gr