Goldie Hawn: Με άγγιξε ένας εξωγήινος - Ήταν σαν το δάχτυλο του Θεού

«Ήταν το πιο καλοπροαίρετο, στοργικό συναίσθημα», ανέφερε για την υποτιθέμενη συνάντησή της

Η Goldie Hawn έχει περιγράψει λεπτομερώς την παράξενη-ομολογουμένως- συνάντηση που είχε με έναν εξωγήινο. Η 77χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Time to Walk» της Apple Fitness+ (μέσω του Newsweek), όπου ισχυρίστηκε ότι ένας εξωγήινος άγγιξε κάποτε το πρόσωπό της και «ένιωσε σαν ήταν το δάχτυλο του Θεού».

«Ήταν το πιο καλοπροαίρετο, στοργικό συναίσθημα», ανέφερε για την υποτιθέμενη συνάντησή της. «Ήταν γεμάτο φως». 

Η Hawn είπε, ότι ένιωσε «σαν να βγήκε από ένα δυναμικό πεδίο». «Ήταν μια εποχή που, ξέρετε, υπήρχαν πολλές θεάσεις UFO», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Το θυμάμαι τόσο καθαρά. Βγήκα έξω από την πόρτα μου, κάθισα στο μικρό περβάζι και κοίταξα τον σκοτεινό ουρανό». Η Hawn εξήγησε ότι το πλάσμα είχε «κεφάλια σε σχήμα τριγώνου, που δεν είχαν αυτιά». 

Και η ηθοποιός συνέχισε: «Είδα όλα αυτά τα αστέρια και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν: "Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτό;". Πόσο λίγοι είμαστε; Είμαστε ο μόνος πλανήτης σε όλο το σύμπαν που έχει ζωή πάνω του;. Είπα: "Ξέρω ότι είστε εκεί έξω, ξέρω ότι δεν είμαστε μόνοι και θα ήθελα να σας συναντήσω μια μέρα"».

Η Goldie Hawn

Η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι αυτό της συνέβη πριν από, περίπου, πέντε δεκαετίες, όταν εργαζόταν ως χορεύτρια στα 20 της χρόνια στη Δυτική Ακτή. 

Η Hawn είπε ότι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη, όταν κάθισε μόνη της στο αυτοκίνητο ενός φίλου της μόλις τέσσερις μήνες μετά την αρχική εξωγήινη συνάντησή της. Ισχυρίζεται ότι είδε τρία πλάσματα να εμφανίζονται μπροστά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

«Είχαν ασημένιο χρώμα, μικροσκοπική μύτη και δεν είχαν αυτιά. Με σημάδευαν μέσα στο αυτοκίνητο, σαν να με συζητούσαν, σαν να ήμουν θέμα. Και μουρμούριζαν. Είχα παραλύσει. Δεν ήξερα αν ήταν αληθινό ή όχι», πρόσθεσε. 

Πηγή: skai.gr