Goldie Hawn-Kurt Russell: Είναι μαζί 39 χρόνια, αλλά δεν παντρεύτηκαν ποτέ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της και για τον λόγο που το ζευγάρι δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας

Η Goldie Hawn και ο Kurt Russell έχουν μια ιστορία αγάπης συγκλονιστική, αλλά η απόφαση του ζευγαριού να μην παντρευτεί έχει σχολιαστεί από αρκετούς. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τον σύντροφό της και για τον λόγο που το ζευγάρι δεν ανέβηκε ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας. «Γιατί θα έπρεπε να είμαστε παντρεμένοι; Αυτή δεν είναι μια καλύτερη ερώτηση», αναρωτήθηκε η διάσημη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο CNN.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 1984. Όπως παραδέχτηκε η ίδια, «έχουμε δει και οι δυο τα επακόλουθα ενός αποτυχημένου γάμου. Όταν δεν πετυχαίνει, καταλήγει να είναι μεγάλη επιχείρηση», εξήγησε η Hawn, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Gus Trikonis και με τον μουσικό Bill Hudson. 

«Είναι πάντα άσχημο», συνέχισε η Goldie Hawn. «Κάποιος πρέπει να ρίξει μια ματιά και να αναρωτηθεί: ‘’Πόσα διαζύγια είναι πραγματικά διασκεδαστικά; Πόσα διαζύγια δεν κοστίζουν χρήματα; Πόσα διαζύγια σε κάνουν να μισείς το άτομο περισσότερο από ό,τι πριν; Πόσα διαζύγια έχουν πληγώσει τα παιδιά;». 

Παρόλο που δεν παντρεύτηκαν ποτέ, η Hawn και ο Russell καλωσόρισαν τον γιο τους, Wyatt Russell, το 1986. Η ηθοποιός έχει, επίσης, άλλα δύο παιδιά, την Kate Hudson και τον Oliver Hudson, τα οποία αποκάλυψαν στο παρελθόν ότι αποκαλούν τον Russell «μπαμπά».

Από την πλευρά του, ο Russell ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την ηθοποιό Season Hubley, από το 1979 έως το 1983, και έχουν έναν γιο. 

Πηγή: skai.gr