ΚΑΙΡΟΣ

Δείτε την 74χρονη Goldie Hawn να κάνει γυμναστική με στενό κορμάκι – Απλά, υπέροχη… (video)

Επιδεικνύοντας την καταπληκτική της φόρμα, η ηθοποιός έκανε κάποιες ασκήσεις γιόγκα και χοροπήδησε σε ένα μίνι τραμπολίνο

Είναι φανατική της γυμναστικής και έχει τη δική της επιτυχημένη σειρά αθλητικών ρούχων. Πρόσφατα και η Kate Hudson αποκάλυψε ότι το πάθος της για την άσκηση το πήρε από τη μητέρα της, καθώς μοιράστηκε βίντεο με την 74χρονη Goldie Hawn να γυμνάζεται. 

Μπαίνοντας στο Instagram τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, η 43χρονη ηθοποιός αναδημοσίευσε ένα βίντεο με τη μητέρα της, ενώ έγραψε: «Γίνεται πιο γλυκό; Δεν μπορώ…». 

Επιδεικνύοντας την καταπληκτική της φόρμα, η 74χρονη Goldie Hawn έκανε κάποιες ασκήσεις γιόγκα και χοροπήδησε σε ένα μίνι τραμπολίνο, ενώ έδειξε και τη διασκεδαστική της πλευρά, χρησιμοποιώντας μπουκάλια κρασιού ως βαρίδια.  

Η μητέρα τριών παιδιών έδειχνε τα οφέλη της άσκησης στους 3,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, σημειώνοντας ότι «η σωματική άσκηση μπορεί να βοηθήσει στην τόνωση της διάθεσής μας, στη συγκέντρωση και επίσης να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια θετική προοπτική για τη ζωή». 

Η Γκόλντι και η Κέιτ είχαν πάντα πολύ στενή σχέση, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κέιτ αποκάλυψε ότι δεν θέλει να ξεπεράσει την καριέρα της μητέρας της στην υποκριτική.

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μιμηθώ την καριέρα της μαμάς. Είναι αυθεντική. Είναι ένα είδωλο. Είναι μια διαφορετική γενιά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Πηγή: skai.gr