Emily Ratajkowski: Κατηγορεί τους παπαράτσι ότι καταστρέφουν τα ρομαντικά της ραντεβού

Δεν αρέσει στο διάσημο μοντέλο να γνωρίζει αν οι άντρες με τους οποίους βγαίνει, είναι ταυτόχρονα με άλλες γυναίκες

Η Έμιλι Ρατακόφσκι κατηγορεί τους παπαράτσι ότι της καταστρέφουν τα ρομαντικά της ραντεβού. Το μοντέλο εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τους φωτογράφους που την ακολουθούν όπου κι αν πηγαίνει.

Η ερωτική ζωή της είναι ένα τρενάκι του λούνα παρκ, όπως γράφουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Από τη στιγμή που είναι ελεύθερη και ωραία και το διαζύγιό της από τον ηθοποιό, Sebastian Bear-McClard, έγινε επίσημο και το έμαθαν όλοι, ο Τύπος δεν την «αφήνει σε χλωρό κλαρί». Φωτογράφοι και δημοσιογράφοι την ακολουθούν σε κάθε της βήμα για να μάθουν ποιος θα είναι ο νέος της αγαπημένος. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Από τότε, αρκετοί άντρες έχουν περάσει σποραδικά από τη ζωή του διάσημου μοντέλου, όπως ο Jack Greer, ο Eric Andre, ο DJ Orazio Rispo και ο πρώην της Kim Kardashian και της Ariana Grande, Pete Davidson. Τώρα το μοντέλο αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τις σχέσεις της και για το πώς η φήμη και τα ΜΜΕ έχουν επηρεάσει την ερωτική της ζωή. 

Στο δικό της podcast, το «High Low», η Έμιλι εξήγησε ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήθελε να δεσμευτεί με κανέναν και απολάμβανε τις περιστασιακές συναντήσεις της με άλλους άντρες που της κέντριζαν το ενδιαφέρον. «Κάθε φορά που βγαίνω ραντεβού όλοι το ξέρουν... Οι συνοδοί μου το βλέπουν και γίνεται κάπως δύσκολο», εξήγησε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται να ενοχλεί το μοντέλο, καθώς δεν της αρέσει να γνωρίζει αν οι άντρες με τους οποίους βγαίνει, είναι ταυτόχρονα με άλλες γυναίκες. «Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσω και το όλο θέμα μου έχει προκαλέσει πολύ άγχος. Κατά καιρούς έχω νιώσει ντροπή και σαν να πρέπει να απολογηθώ», εξομολογήθηκε η Έμιλι Ρατακόφσκι. 

Επιπλέον, η παρουσιάστρια του «High Low» εξήγησε ότι πολλές από τις σχέσεις της ήταν περίπλοκες και κατέληξαν να «ξεθωριάζουν» λόγω της «συνεχούς παρακολούθησής της από τα ΜΜΕ και τους παπαράτσι και αυτό της προκαλούσε μεγάλη πίεση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Πηγή: skai.gr