Διαζύγιο για τον Billy Porter και τον σύζυγό του μετά από 6 χρόνια γάμου

Το πρώην ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2016 και παντρεύτηκε το 2017 στη Νέα Υόρκη

Ο Billy Porter και ο σύζυγός του Adam Smith ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο. Ο εκπρόσωπος του σταρ του «Pose» δήλωσε στο «People» ότι οι δυο τους πήραν «τη θλιβερή απόφαση να τερματίσουν τον γάμο τους μετά από έξι χρόνια».

«Η απόφαση ήταν φιλική και αμοιβαία και ελήφθη μετά από πολλή σκέψη», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Porter. «Συνεχίζουν να αγαπούν και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον καθώς ξεκινούν το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή τους. Δεν θα υπάρξει κανένα περαιτέρω σχόλιο και θα ήταν σημαντικό να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή».

Το 2009 ο Πόρτερ και ο Σμιθ γνωρίστηκαν και έβγαιναν για λίγο, πριν επανασυνδεθούν το 2015. Αρραβωνιάστηκαν το 2016 και παντρεύτηκαν δύο εβδομάδες αργότερα το 2017 στη Νέα Υόρκη.

«Η σκέψη του γάμου… Δεν υπήρχε κανένα πλαίσιο γι' αυτό, δεν υπήρχε κανένα όνειρο γι' αυτό, επειδή δεν υπήρχε πλαίσιο για να ονειρευτούμε. Ήταν ανομολόγητο και πολύ ξεκάθαρο ότι η ιερότητα του γάμου δεν ήταν για εμάς», είχε δηλώσει ο Billy Porter σε συνέντευξή του. 

Και πρόσθεσε: «Έτσι, το να βλέπω ότι αυτό άλλαξε εξακολουθεί να μου κόβει την ανάσα. Ακόμα προσπαθώ να βρω τις λέξεις για να το περιγράψω». 
 

Πηγή: skai.gr