Demi Moore: Πήρε 12,5 εκατ. δολάρια για την ταινία «Striptease» - Έκανα καλά τη δουλειά…

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Bruce Willis, την εποχή της αμοιβής της για τη συγκεκριμένη ταινία

Η Demi Moore έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός στον κόσμο όταν πήρε 12,5 εκατ. δολάρια για την ταινία «Striptease» του 1996, και τότε ήταν που άρχισαν οι αντιδράσεις εναντίον της.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο podcast «The Interview» των New York Times, κατά την προώθηση της ταινίας «The Substance», η ηθοποιός θυμήθηκε ότι οι άνθρωποι προσπάθησαν να την καταστρέψουν μόλις άρχισε να βγάζει χρήματα που συναγωνίζονταν τους άνδρες ηθοποιούς.

Demi Moore

«Λοιπόν, με το ‘’Striptease’’ ήταν σαν να είχα προδώσει τις γυναίκες και με το ‘’G.I. Jane’’ ήταν σαν να είχα προδώσει τους άνδρες», είπε η Moore. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

«Αλλά νομίζω ότι το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι όταν έγινα η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός και σε πολλούς δεν άρεσε αυτό… Κάποιοι προσπάθησαν με ‘’ρίξουν’’ οικονομικά. Δεν το παίρνω προσωπικά. Ωστόσο, επειδή έκανα μια ταινία που είχε να κάνει με τον κόσμο του στριπτίζ και του σώματος, ντράπηκα εξαιρετικά».

Η ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον συνάδελφό της, Bruce Willis, την εποχή της αμοιβής της για το «Striptease» και ενώ ποτέ δεν συνέκρινε την καριέρα της με τη δική του, γνώριζε τους μισθούς που έπαιρνε για τις ταινίες του και πίστευε ότι ήταν απολύτως δίκαιο να κερδίζει όσα έβγαζε στο «Striptease». 

«Δεν είχε να κάνει με το να συγκρίνω τον εαυτό μου μαζί του. Ναι, είδα τι αμοιβή έπαιρνε», επισήμανε η ηθοποιός. «Έλεγα στον εαυτό μου ‘’Γιατί να μην το κάνω εγώ; Αφού κάνω την ίδια δουλειά… Και δεν είναι διαφορετικό από όταν έκανα το εξώφυλλο για το ‘’Vanity Fair’’ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. 

Δεν καταλάβαινα γιατί αυτό το εξώφυλλο έγινε τόσο μεγάλο θέμα… Λες και θα έπρεπε να κρύβω την εγκυμοσύνη μου. Γιατί πρέπει να αρνούμαστε ότι κάναμε σεξ; Αυτός είναι ο φόβος, σωστά…», ανέφερε με νόημα η Demi Moore. 
 

Η νέα ταινία της Moore, «The Substance», βγαίνει στις αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Demi Moore