ΚΑΙΡΟΣ

Cristiano Ronaldo-Georgina Rodriguez: Συνεχίζεται το «χούφτωμα» – Οι φωτογραφίες τους πάνω στο superyacht έχουν γίνει viral (φωτό)

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η Georgina Rodriguez φαίνεται να αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και να προκαλεί ερωτικά τον σύντροφό της

Η Georgina Rodriguez και ο Cristiano Ronaldo φλερτάρουν ο ένας τον άλλον «χουφτώνοντας» τα οπίσθιά τους. 

Οι φωτογραφίες από τις διακοπές τους έχουν γίνει «viral» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ όλα τα διεθνή σκανδαλοθηρικά περιοδικά και εφημερίδες τις φιλοξενούν στις πρώτες σελίδες τους. 

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες του ζευγαριού να χαλαρώνει στο superyacht του στη Γαλλία το περασμένο Σαββατοκύριακο και το «χούφτωμα» του Ronaldo στη σύντροφό του έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των χρηστών. Δικαιολογημένα… 

Σε νέες φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Daily Mail», η Georgina Rodriguez φαίνεται να αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της και να προκαλεί ερωτικά τον σύντροφό της, πιάνοντας απλά τα οπίσθιά της. Και ο Cristiano Ronaldo φαίνεται να απολαμβάνει τη θέα. 

Ο Ρονάλντο, εν τω μεταξύ, μας δείχνει τους γραμμωμένους κοιλιακούς του, ενώ φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα της συντρόφου του. Τις τελευταίες ημέρες πολλά διεθνή μέσα γράφουν ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Georgina Rodriguez και ο Cristiano Ronaldo βγαίνουν μαζί από το 2016. 

Πηγή: skai.gr