ΚΑΙΡΟΣ

Celine Dion: Καταχειροκροτήθηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της – Δείτε video

Your browser doesn’t support HTML5 audio

«Και χάρη σε εσάς, θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου ήταν ένα δώρο πέρα ​​από κάθε όριο», ανέφερε συγκινημένη η καλλιτέχνιδα

Πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της κορυφαίας τραγουδίστριας Σελίν Ντιόν. Η εκδήλωση για την πρεμιέρα έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη και συγκέντρωσε πολλούς διάσημους.  

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο Prime Video και αναφέρεται στη μάχη της με μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, το σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου (SPS).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

Η Σελίν Ντιόν φόρεσε ένα ολόλευκο look που αποτελούταν από μία maxi φούστα και ένα μακρυμάνικο top. «Απογείωσε» το look με μια ασημένια ζώνη, ασορτί βραχιόλια και σκουλαρίκια πέρλες.

«Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη από τα υπέροχα παιδιά μου», είπε η Ντιόν εμφανώς συγκινημένη. Η τραγουδίστρια έχει τρεις γιους, τον 23χρονο Ρενέ Σαρλ και τους 13χρονους δίδυμους Νέλσον και Έντι, με τον αείμνηστο σύζυγό της, Ρενέ Αντζελίλ.

«Ευχαριστώ, Ρενέ. Ευχαριστώ, Νέλσον. Ευχαριστώ, Έντι. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε καθώς το κοινό συνέχιζε το παθιασμένο χειροκρότημά του.

Και πρόσθεσε: «Και χάρη σε εσάς, θαυμαστές μου, η παρουσία σας στο ταξίδι μου ήταν ένα δώρο πέρα ​​από κάθε μέτρο. Η ατελείωτη αγάπη και η υποστήριξή σας για όλα τα ζητήματα με έχουν παραδώσει σε αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να σας δω όλους ξανά πολύ σύντομα», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Celine Dion