Cardi B: Δεν αντιμετωπίζει τελικά κατηγορίες για το περιστατικό με το μικρόφωνο

Η δημοφιλής σταρ δεν θα έρθει ανιμέτωπη με την δικαιοσύνη λόγω «ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων», σύμφωνα με την αστυνομία

Η Cardi B δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες και συνέπειες μετά το περιστατικό όπου πέταξε το μικρόφωνό της στο πλήθος αφού ένας θαυμαστής της πέταξε ποτό κατά τη διάρκεια συναυλίας της την Κυριακή, σύμφωνα με την αστυνομία του Λας Βέγκας. 

Η σταρ εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους Drew Findling, David Chesnoff και Richard Schonfeld μετά από έρευνα που ξεκίνησε από την αστυνομία για το περιστατικό το περασμένο Σάββατο.

Παρόλα αυτά δεν θα αντιμετωπίσει κατηγορίες λόγω «ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων», σύμφωνα με την αστυνομία. «Μετά από ενδελεχή εξέταση αυτής της υπόθεσης και με τη διαβούλευση με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Κλαρκ, αυτή η υπόθεση έκλεισε καθώς είχε ανεπαρκή στοιχεία», ανέφερε το Μητροπολιτικό Τμήμα της Αστυνομίας του Λας Βέγκας σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο πρακτορείο ειδήσεων της PA.

Οι δικηγόροι μετά από αυτό, απάντησαν ευχαριστώντας την αστυνομία για την «επιμελή και άμεση επίλυση αυτού του ζητήματος». 

Τι συνέβη?

Όλα άρχισαν όταν η δημοφιλής Αμερικανίδα τραγουδίστρια πέταξε το μικρόφωνό της σε ένα θαυμαστή της που της πέταξε αναψυκτικό σε συναυλία της.

Λέγεται βέβαια όσον αφορά το περιστατικό ότι η Cardi B ζήτησε η ίδια από κάποιον να της ρίξει νερό σε θερμοκρασία τριών βαθμών στο Sin City όπου τραγουδούσε, αλλά ένας από το κοινό πέταξε υγρό και πάγο προς το μέρος της. 

Το άτομο που χτυπήθηκε από το μικρόφωνο υπέβαλε αναφορά στις αρχές μετά το περιστατικό. 

Δεν ήταν η πρώτη φορά όμως που το περασμένο Σαββατοκύριακο η ράπερ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το μικρόφωνό της για άλλο λόγο εκτός του τραγουδιού.

Το προηγούμενο βράδυ, η Cardi έπαιζε στο Drai's Beachclub όταν εκνευρίστηκε με τον DJ που σταμάτησε τα τραγούδια της πολύ νωρίς, με αποτέλεσμα να πετάξει και σε αυτόν μικρόφωνο. 

@kfen777 #cardib #cardiwaspissed #waitforit ##drais #lasvegas @Cardi B #getittogether ♬ original sound - Keeponpushing

Παρόλα αυτά, το εν λόγω μικρόφωνο φέρεται τώρα να δημοπρατείται στο eBay, φτάνοντας μέχρι στιγμής τα 99.000 δολάρια, από τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας ήχου. 

Πηγή: bbc.com