ΚΑΙΡΟΣ

Bruce Willis: Σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με την πρώην και νυν σύζυγό του μετά τη μάχη του με την αφασία

Τον διάσημο ηθοποιό φροντίζει η οικογένειά του, καθώς η μάχη του με την αφασία συνεχίζεται

Ο Μπρους Γουίλις χαμογελά σε μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του Emma και την πρώην σύζυγό του Demi Moore. 

Η μεγάλη μορφή του Χόλιγουντ συνεχίζει να δίνει τη μάχη με την αφασία, έχοντας κοντά του την οικογένειά του, καθώς ξεκινά η περίοδος των εορτών.

Ο ηθοποιός, όταν διαγνώστηκε για πρώτη φορά με αυτή την ασθένεια, η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση στα ΜΜΕ για την κατάσταση της υγείας του. 

Κάποιοι μπορεί να βρήκαν περίεργο το γεγονός ότι η σύζυγος και η πρώην σύζυγός του ήταν και οι δύο μέρος αυτής της κοινής δήλωσης. Ο Μπρους Γουίλις πάντα εκτιμούσε την οικογένειά του και πάντα προωθούσε την οικογενειακή ενότητα όπως αυτή που δείχνει σε αυτή την πρόσφατη φωτογραφία. Η πρώην σύζυγος Demi Moore διατήρησε στενή σχέση με τον ηθοποιό ακόμα και μετά το διαζύγιο.

Μάλιστα, η ίδια η Demi Moore ήταν αυτή που μοιράστηκε αυτή την εικόνα της με τον ηθοποιό, την Emma και όλες τις κόρες του ηθοποιού. Ο Μπρους βρισκόταν ακριβώς στη μέση και είχε ένα τεράστιο χαμόγελο. 

Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το μόνο στιγμιότυπο που μοιράστηκε η Demi Moore στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Δημοσίευσε και ένα μικρό άλμπουμ με διάφορες οικογενειακές φωτογραφίες. 

Με τη διάγνωση της αφασίας, ολόκληρη η οικογένεια βρίσκεται δίπλα στον ηθοποιό. Ο χρόνος θα του στερήσει κάποιες κινητικές δεξιότητες και ίσως να μην είναι πλέον σε θέση να απολαμβάνει τον οικογενειακό χρόνο όπως κάνει τώρα.

Πηγή: skai.gr