Ο Μπραντ Πιτ και η αγαπημένη του Ινές περνάνε καλά, και αυτό βγαίνει προς τα έξω - Νέα εμφάνιση στην Καλιφόρνια

Το ζευγάρι έκανε μία casual εμφάνιση σε φιλανθρωπικό event στο Μαλιμπού και οι δυο τους έμοιαζαν άνετοι και χαλαροί

Ο γόης του Χόλιγουντ Brad Pitt και η όμορφη 34χρονη αγαπημένη του, Ines de Ramon είναι ζευγάρι εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, φροντίζοντας ωστόσο να κρατάνε τη σχέση τους - όσο γίνεται -  μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας 

Το Σάββατο, το ζευγάρι έκανε μία casual εμφάνιση σε φιλανθρωπικό event Rock4EB στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και οι δυο τους έμοιαζαν άνετοι και χαλαροί

Ο 60χρονος ηθοποιός των Wolfs φωτογραφήθηκε μάλιστα να τυλίγει το χέρι του γύρω από τη μέση της Ines ενώ αυτή χαμογελούσε αβίαστα. 

Ακόμα, όπως σχολιάζει η DailyMail, όσο η σχέση τους «σοβαρεύει», ολοένα και πιο συχνά εμφανίζονται ντυμένοι με ρούχα που να ταιριάζουν μεταξύ τους (το ζευγάρι όχι τα ρούχα). 

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο event λίγο αφότου η DailyMail.com δημοσίευσε αποκλειστικά ότι η Ντε Ραμόν έχει «απαγορέψει» στους φίλους, την οικογένειά της και ακόμη και τις επαφές της δουλειάς της να μιλούν για τη σχέση της με τον Πιτ και μάλιστα στη συνέχεια υπογράφει συμφωνίες εχεμύθειας για «οικοδόμηση εμπιστοσύνης».

Ο 60χρονος Πιτ κανε την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την 34χρονη σχεδιάστρια κοσμημάτων στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Wolfs», στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας (κεντρική φωτό). 

Πηγή: skai.gr