ΚΑΙΡΟΣ

Brad Pitt: Έγινε πιλότος της F1 για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

Την ταινία, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο, θα σκηνοθετήσει ο Joseph Kosinski  

Ο Μπραντ Πιτ φωτογραφήθηκε για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας στο Silverstone Circuit. Ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα αγωνιστεί με τον Λιούις Χάμιλτον στο επόμενο βρετανικό Γκραν Πρι, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της ταινίας. Ο ηθοποιός του «Fight Club» φάνηκε να είναι ευδιάθετος καθώς χαμογελούσε και συνομιλούσε με τα μέλη του συνεργείου. 

Οι «κακές γλώσσες» λένε, όπως γράφει η «Daily Mail», ότι το μυστικό για τη νεανική του εμφάνιση μπορεί να οφείλεται σε μπότοξ που μπορεί να έχει κάνει ο ηθοποιός μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί. 

«Ο Μπραντ φαίνεται να έχει επενδύσει πολύ διακριτικά σε κάποιες "βελτιώσεις" για να διατηρήσει μια νεανική εμφάνιση», ανέφερε μία ειδικός. «Ως εκ τούτου, μπορεί να έχει κάνει μπότοξ για να μειώσει τις ρυτίδες και πίλινγκ προσώπου που βοηθούν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας του».

Ο Μπραντ θα αγωνιστεί με τον Λιούις Χάμιλτον στο επόμενο βρετανικό Γκραν Πρι. Ο ηθοποιός έχει λάβει ειδική άδεια στο Silverstone, στο πλαίσιο των γυρισμάτων της νέας του ταινίας, σύμφωνα με τη «The Sun». Στην επερχόμενη ταινία, που θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, ο Μπραντ Πιτ θα υποδυθεί έναν βετεράνο πιλότο της F1, που θα επιστρέψει για να καθοδηγήσει έναν ανερχόμενο  πιλότο της F1. 

Την ταινία, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο, θα σκηνοθετήσει ο Joseph Kosinski. 
 

Πηγή: skai.gr