ΚΑΙΡΟΣ

H Beyonce αγνοείται: Μετά την επιτυχία του «Cowboy Carter» εξαφανίστηκε – Η υπόθεση Sean Combs και η σύνδεση…

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Jay-Z, είναι φίλοι με τον Sean Combs

Η μουσική βιομηχανία είναι στα πρόθυρα να βγάλει μια δήλωση εξαφάνισης για τη Beyonce, γράφει ειρωνικά το «Page Six». Με το κάποτε λαμπρό country άλμπουμ της, «Cowboy Carter», να έχει ήδη πάρει τον δρόμο της κατρακύλας, οι «βετεράνοι της μουσικής βιομηχανίας» λένε ότι η σούπερ σταρ έχει εξαφανιστεί ανεξήγητα.

Οι «κακές γλώσσες» αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι η ίδια και ο σύζυγός της, Jay-Z, έχουν άγχος να δείξουν τα πρόσωπά τους μετά την υπόθεση κακοποίησης που αφορά τον φίλο τους ράπερ και ιδρυτή της Bad Boy Records, Sean Combs (ή «Diddy»)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

«Υποτίθεται ότι αυτή θα ήταν η ώρα της Beyonce, με το πολυαναμενόμενο country άλμπουμ της να κυκλοφορεί πριν από δύο μήνες. Και όμως, δεν την βλέπουμε πουθενά.

Περίπου ένα μήνα πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ, ο Jay-Z σηκώθηκε στα Grammy και γκρίνιαξε ότι η Beyonce δεν είχε κερδίσει ποτέ στην κατηγορία για ‘’Άλμπουμ της χρονιάς’’. Αλλά τώρα τι; Πιστεύει ότι θα κερδίσει  για το ‘’Cowboy Carter’’ χωρίς καμία προώθηση και  χωρίς εμφανίσεις;», επισημαίνουν άνθρωποι που μίλησαν στο μέσο. 

Και πρόσθεσαν: «Κάτι συμβαίνει. Βγήκε με πάταγο. Το νούμερο 1 παντού. Τώρα, το άλμπουμ και αυτή έχουν εξαφανιστεί».

Πηγή: skai.gr