Beyonce: Η ξανθιά σεξοβόμβα «ανεβάζει» τη θερμοκρασία στα ύψη – Εμφανίστηκε με μαύρο φόρεμα και βαθύ ντεκολτέ (φωτό)

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι διάσημη καλλιτέχνιδα θα συμπεριληφθεί ως νέο λήμμα στην τελευταία έκδοση του γαλλικού λεξικού «Le Petit Larousse»

Η ξανθιά σεξοβόμβα Beyonce ήταν εντυπωσιακή στις νέες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram. H 42χρονη σούπερ σταρ εξέπληξε τους 319 εκατ. ακολούθους της, με το σέξι φόρεμά της. Πολλοί θαυμαστές την επαίνεσαν για την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ κάποιοι εστίασαν στους κοιλιακούς της. 

H Beyonce

Τον Μάρτιο, η Beyonce ενθουσίασε τους θαυμαστές της με την κυκλοφορία του πρώτου country άλμπουμ της, «Cowboy Carter».Και συνέχισε να γιορτάζει την επιτυχία του έργου της, κάνοντας εμφανίσεις εμπνευσμένες από τη Δύση. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

H Beyonce

Πρόσφατα, έγινε γνωστό ότι διάσημη καλλιτέχνιδα θα συμπεριληφθεί ως νέο λήμμα στην τελευταία έκδοση του γαλλικού λεξικού «Le Petit Larousse». Η Αμερικανίδα ποπ σταρ δεν θα είναι μόνη της, αλλά παρέα με άλλους διάσημους καλλιτέχνες όπως η Cate Blanchett, ο Γάλλος ηθοποιός Omar Sy, ο σκηνοθέτης του «Oppenheimer», Christopher Nolan, και ο Antoine Dupont στην 120η έκδοση του δημοφιλούς λεξικού.

H Beyonce

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Billboard, πρόκειται για το όγδοο άλμπουμ στην καριέρα της Beyonce που κατακτά την πρώτη θέση στις πωλήσεις. Το επίτευγμα αυτό έρχεται σε μια εποχή όπου έχει γίνει συζήτηση για το γεγονός ότι η ίδια η Beyonce δεν είναι καλλιτέχνιδα της country μουσικής. Αν και το νέο της άλμπουμ αψηφά τα είδη, καθώς συνδυάζει ποπ, κάντρι, R&B και άλλους ήχους, η «Bey» έχει σίγουρα τις αποδείξεις για να διεκδικήσει τη country μουσική.

H Beyonce

Πηγή: skai.gr
TAGS: Beyonce