Beyonce: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στη σκηνή - Η Diana Ross της τραγούδησε το «Happy Birthday» (video)

«Η ψυχή μου είναι γεμάτη. Είμαι τόσο ευγνώμων, που προσπαθώ να μην κλάψω», ανέφερε συγκινημένη η διάσημη τραγουδίστρια 

Η Beyonce όχι μόνο ολοκλήρωσε την τελευταία από τις τρεις στάσεις της περιοδείας «Renaissance Tour» στο Λος Άντζελες, αλλά γιόρτασε και τα 42α γενέθλιά της... με έναν ξεχωριστό καλεσμένο-έκπληξη να ανεβαίνει στη σκηνή για να της τραγουδήσει το «Happy Birthday»: την Νταϊάνα Ρος.

Το πλήθος έμεινε έκπληκτο όταν η 79χρονη ντίβα ανέβηκε στη σκηνή το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2023, φορώντας ένα λαμπερό αστραφτερό μαύρο φόρεμα. Όπως και στις δύο πρώτες συναυλίες στο Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο, πολλοί διάσημοι έδωσαν το «παρών» όπως η Kylie Jenner και ο Timothee Chalamet, που φαίνεται να δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους μετά από μήνες φημών που τους ήθελαν να βγαίνουν.

@notolsennchris #beyonce #renaissancetour #dianaross ♬ original sound - not chris olsen

Άλλοι διάσημοι που παρευρέθηκαν ήταν η Adele, η Zendaya, ο Tom Holland, η Kate Hudson, ο Justin και η Hailey Bieber, ο Chris Rock, η Lizzo, η Katy Perry, η Kate Hudson, η Normani, η Brandy, η Kim, η Khloé Kardashian κ.ά. 

Η Ross βγήκε για να τραγουδήσει το «Love Hangover», πριν ευχηθεί στη Beyonce «χρόνια πολλά», με τη Bey να σπεύδει να την αγκαλιάσει με δάκρυα στα μάτια. «Είμαι εδώ για να γιορτάσω τα γενέθλια της Beyonce», είπε η Ross, ενώ η Beyonce δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. 

«Σας ευχαριστώ πολύ! Είσαι καταπληκτική! Αυτή είναι η θρυλική Νταϊάνα Ρος», δήλωσε η Beyonce. Αφού ερμήνευσε το «Flaws and All», στη συνέχεια ευχαρίστησε τους θαυμαστές, την οικογένειά της και τα αρχικά μέλη του γκρουπ της Destiny's Child.

@notolsennchris #beyonce #renaissancetour #dianaross ♬ original sound - not chris olsen

«Η ψυχή μου είναι γεμάτη. Είμαι τόσο ευγνώμων, που προσπαθώ να μην κλάψω. Είμαι ευγνώμων που είμαι ζωντανή. Είμαι ευγνώμων που βρίσκομαι στη σκηνή. Είμαι ευγνώμων που κοιτάζω έξω και βλέπω τα πρόσωπά σας. Είμαι ευγνώμων για τη μουσική, για την ικανότητα να θεραπεύω τον εαυτό μου μέσω της μουσικής, η οποία στη συνέχεια θεραπεύει όλους εσάς», ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια. 

Πηγή: skai.gr