ΚΑΙΡΟΣ

Αυτά τα ζώδια είναι «ξενέρωτα» στο κρεβάτι

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Είτε θεωρούν το σεξ αγγαρεία, είτε θέλουν να είναι σε όλα τέλειοι με αποτέλεσμα να χάνουν... το νόημα

Όλοι έχουμε ακούσει για τα ζώδια και τις επιρροές τους στη ζωή μας, από την προσωπικότητα μέχρι τις σχέσεις. Αλλά τι γίνεται όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουμε για την ερωτική ζωή; Κάποια ζώδια φημίζονται για την παθιασμένη τους φύση και τη σεξουαλική τους ενέργεια, ενώ άλλα θεωρούνται πιο συγκρατημένα και ίσως λιγότερο ενθουσιώδη στο κρεβάτι. Ας δούμε ποια ζώδια τείνουν να είναι πιο «ξενέρωτα» όταν έρχεται η ώρα του σεξ.

  • Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την πρακτικότητα και την αναλυτική τους φύση. Είναι πολύ προσεκτικοί και τελειομανείς, κάτι που μπορεί να τους κάνει να φαίνονται απόμακροι ή υπερβολικά σκεπτικοί στο κρεβάτι. Συχνά επικεντρώνονται στις λεπτομέρειες και την καθαριότητα, κάτι που μπορεί να περιορίσει την αυθορμητισμό τους και να τους κάνει να φαίνονται ξενέρωτοι.

  • Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ σοβαροί και φιλόδοξοι. Αυτή η σοβαρότητα επεκτείνεται και στην ερωτική τους ζωή, όπου μπορεί να προσεγγίζουν το σεξ ως μία ακόμη δραστηριότητα που πρέπει να επιτευχθεί με επιτυχία. Η ανάγκη τους για έλεγχο και δομή μπορεί να περιορίσει την ικανότητά τους να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη στιγμή.

  • Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι γνωστοί για την ανεξαρτησία και την πνευματική τους φύση. Αν και μπορεί να είναι πολύ δημιουργικοί και ενδιαφέροντες σύντροφοι, συχνά αποστασιοποιούνται συναισθηματικά. Αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται ξενέρωτοι, καθώς η ερωτική τους ζωή μπορεί να στερείται του πάθους και της συναισθηματικής σύνδεσης που αναζητούν πολλοί.

  • Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για την ευαισθησία και την συναισθηματική τους φύση. Αν και είναι πολύ στοργικοί και τους αρέσει να σε φροντίζουν, μπορεί να είναι υπερβολικά προσεκτικοί και ανασφαλείς στο κρεβάτι. Αυτό μπορεί να μη τους κάμεις και τους πιο hot εραστές στο κρεβάτι και αυτό γιατί συχνά ανησυχούν περισσότερο για τα συναισθήματα του συντρόφου, τους παρά για την απόλαυση της στιγμής.

Πηγή: womenonly
TAGS: Ζώδια