Φωτιά

«Πορτοκαλί» κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Βοιωτία και Εύβοια την Τρίτη - Δείτε τον χάρτη

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια

Κλείσιμο

Αυτά είναι τα ζώδια που αργούν πάντα και παντού

Τα πιο αργοπορημένα ζώδια..

Ας το παραδεχτούμε: όλοι έχουμε αυτόν τον φίλο που δεν καταφέρνει να φτάσει ποτέ στην ώρα του. Αν έχεις αναρωτηθεί αν υπάρχει κάτι αστρολογικό πίσω από αυτή την τάση, τότε ναι, υπάρχουν ζώδια που φαίνεται να έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με το ρολόι... και όχι την καλύτερη!

Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια που, ενώ τα λατρεύουμε, μας κάνουν να περιμένουμε κάθε φορά.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι η επιτομή της αφηρημάδας. Αγαπούν να ονειροπολούν και να χάνουν τον εαυτό τους στις σκέψεις τους, κάτι που τους κάνει να ξεχνούν τον χρόνο. Ξεκινάνε να ετοιμάζονται για τη συνάντηση από νωρίς, αλλά κάπου στη μέση, μπορεί να χαθούν σε σκέψεις για το νόημα της ζωής ή να πιάσουν κουβέντα με το κατοικίδιό τους. Το αποτέλεσμα; Αργοπορημένοι (αλλά αξιαγάπητοι) Ιχθύες, όπως πάντα!

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι γνωστός για την αγάπη του για την άνεση και την πολυτέλεια. Δεν είναι ότι θέλει να αργήσει, απλώς εκτιμά την κάθε στιγμή και δεν βιάζεται ποτέ. Είτε απολαμβάνει ένα ακόμα φλιτζάνι καφέ είτε ψάχνει τα τέλεια ρούχα, ο Ταύρος θέλει να κάνει τα πράγματα με τον δικό του ρυθμό. Και αν αυτό σημαίνει ότι θα φτάσει λίγο αργά, τότε ας είναι! Άλλωστε, η καλή προετοιμασία θέλει χρόνο, σωστά;

Τοξότης

Ο Τοξότης αγαπά την ελευθερία και τη χαρά της στιγμής. Είτε ξεκινάει να πάει σε μια συνάντηση είτε σε ένα ραντεβού, πάντα βρίσκει κάτι που τον ενθουσιάζει στον δρόμο και τον καθυστερεί. Μπορεί να σταματήσει για μια γρήγορη φωτογραφία, να μιλήσει με κάποιον άγνωστο ή να χαθεί σε μια νέα διαδρομή που τον εντυπωσίασε. Το αποτέλεσμα; Φτάνει καθυστερημένος, αλλά πάντα με ενδιαφέρουσες ιστορίες να διηγηθεί!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που δυσκολεύεται περισσότερο να πάρει αποφάσεις. Το δίλημμα του τι να φορέσει ή πώς να φτιάξει τα μαλλιά του μπορεί να τον καθυστερήσει σημαντικά. Θέλει πάντα να είναι τέλειος, να κάνει την καλύτερη εντύπωση και γι' αυτό πολλές φορές καταλήγει να αλλάζει την εμφάνισή του τουλάχιστον τρεις φορές πριν βγει από την πόρτα. Όταν τελικά αποφασίσει, η ώρα έχει περάσει, αλλά σίγουρα θα λάμψει μόλις εμφανιστεί!

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι ζουν στον δικό τους κόσμο, ακολουθώντας τον δικό τους ρυθμό. Μπορεί να ξεχαστούν εντελώς σε κάτι που τους συναρπάζει, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου ή η παρακολούθηση μιας σειράς ντοκιμαντέρ, και να χάσουν την αίσθηση του χρόνου. Όταν τελικά συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να φύγουν, είναι ήδη αργά. Ωστόσο, η μοναδική τους προσωπικότητα και οι ενδιαφέρουσες απόψεις τους κάνουν την αναμονή να αξίζει!

Πηγή: womenonly