ΚΑΙΡΟΣ

Αυτά είναι τα πιο αγαθιάρικα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Υπάρχουν μερικά ζώδια που απλά γεννιούνται… αγαθιάρικα

Ποιος είπε ότι όλοι είμαστε σκληροί και κυνικοί; Υπάρχουν μερικά ζώδια που απλά γεννιούνται… αγαθιάρικα! Ναι, αυτά τα ζώδια είναι εκείνοι οι φίλοι που δε θα καταλάβαιναν μια πλάκα ακόμα κι αν τους έπεφτε στο κεφάλι, που πάντα βλέπουν το καλό σε όλους και που η αθωότητα τους είναι απλά... αξιαγάπητη. Αν έχεις έναν τέτοιο φίλο, πιθανότατα ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια. Πάμε να τους δούμε!

1. Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο ονειροπόλο και καλόκαρδο ζώδιο του ζωδιακού. Ζουν στον δικό τους κόσμο, όπου όλοι είναι καλοί, οι νεράιδες υπάρχουν και τα όνειρα γίνονται πάντα πραγματικότητα. Αυτή η φανταστική πλευρά της προσωπικότητάς τους τους κάνει υπερβολικά αθώους. Είναι τόσο πρόθυμοι να πιστέψουν στο καλό των ανθρώπων που, πολλές φορές, πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Αν τους ζητήσεις μια χάρη, θα την κάνουν με χαρά χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί απλά δεν μπορούν να πουν «όχι».

2. Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι τα μεγάλα μωρά του ζωδιακού! Είναι ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και υπερπροστατευτικοί με τους ανθρώπους που αγαπούν. Έχουν την καρδιά στο χέρι και είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να βοηθήσουν έναν φίλο σε ανάγκη. Δεν θα αμφισβητήσουν τα κίνητρα κανενός και πιστεύουν πάντα ότι οι άλλοι έχουν καλές προθέσεις. Η αγαθιάρικη αυτή πλευρά τους κάνει ευάλωτους στις προθέσεις κάποιων… όχι και τόσο καλοπροαίρετων ατόμων. Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να δίνουν αγάπη χωρίς όρους, γιατί έτσι είναι οι Καρκίνοι: γλυκοί και αγνοί μέχρι το μεδούλι.

3. Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο που έχει πάντα μια αίσθηση αθωότητας, παρά την ενέργεια και την περιπέτεια που τον χαρακτηρίζουν. Ναι, είναι τολμηρός και ανεξάρτητος, αλλά με έναν περίεργα αγαθιάρικο τρόπο. Πιστεύει στην καλοσύνη του κόσμου και είναι πάντα αισιόδοξος, ακόμα και όταν οι συνθήκες δεν είναι υπέρ του. Οι Τοξότες είναι σαν τα παιδιά που ενθουσιάζονται με το παραμικρό και πιστεύουν ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Αυτό τους κάνει εξαιρετικά αγαπητούς αλλά και λίγο ευκολόπιστους!

4. Ζυγός

Ο Ζυγός δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάποιος θα μπορούσε να κάνει κάτι κακό επίτηδες. Στην προσπάθειά του να φέρει ισορροπία και αρμονία, πολλές φορές αγνοεί τις αρνητικές πλευρές των ανθρώπων. Έχει τη συνήθεια να βλέπει τα πάντα μέσα από «ροζ γυαλιά», πιστεύοντας ακράδαντα ότι όλοι έχουν καλές προθέσεις. Αυτή η ανάγκη για αρμονία τον κάνει ιδιαίτερα αθώο, αφού προτιμά να αποφεύγει τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφεθεί στα χέρια κάποιων πιο… ύπουλων προσωπικοτήτων.

5. Ταύρος

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά ο σταθερός και πρακτικός Ταύρος έχει και αυτός την αγαθιάρικη πλευρά του. Ναι, είναι γειωμένος και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, αλλά όταν πρόκειται για τους ανθρώπους που αγαπά, είναι απίστευτα αθώος. Πιστεύει ότι η αφοσίωση και η καλοσύνη θα του ανταποδοθούν και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι κάποιος θα μπορούσε να τον προδώσει. Αυτή η αφοσίωση μπορεί μερικές φορές να τον κάνει στόχο ανθρώπων που εκμεταλλεύονται την καλοσύνη του.

Όλα τα ζώδια έχουν τις αγαθιάρικες στιγμές τους, αλλά αυτά τα πέντε είναι οι πρωταγωνιστές όταν μιλάμε για αθωότητα και καλοσύνη. Ανεξαρτήτως αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα ζώδια ή όχι, σίγουρα έχεις κάποιον στη ζωή σου που αντιπροσωπεύει αυτή τη γλυκιά και ανυποψίαστη πλευρά του ζωδιακού κύκλου. Και να θυμάσαι: Μπορεί να είναι αγαθιάρικα, αλλά αυτό τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά!

Πηγή: womenonly.gr