ΚΑΙΡΟΣ

Αυτά είναι τα 3 καλύτερα ζώδια για ραντεβού

Θα περάσεις φανταστικά μαζί τους

Έχεις κανονίσει ραντεβού και αναρωτιέσαι αν το ζώδιο του ατόμου που θα βγεις έχει σημασία; Φυσικά και έχει! Ας το παραδεχτούμε, ο καθένας μας ψάχνει κάτι ξεχωριστό σε ένα ραντεβού και ο ζωδιακός κύκλος μπορεί να δώσει κάποια hints για το ποιος θα σε κερδίσει πιο εύκολα. Εδώ λοιπόν είναι τα 3 ζώδια που όχι απλώς αξίζει να βγεις ραντεβού, αλλά θα κάνεις και την καλύτερη εμπειρία!

Λέων

Αν ψάχνεις κάποιον που θα σε κάνει να γελάς, να περάσεις απίστευτα και να νιώσεις σαν πραγματική βασίλισσα (ή βασιλιάς!), τότε ο Λέων είναι το ζώδιο που θες να βγεις. Χαρισματικός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια, ο Λέων ξέρει πώς να σου κλέψει την καρδιά με το πρώτο χαμόγελο.

Στα ραντεβού του, ο Λέων θα σε εντυπωσιάσει, είτε πηγαίνοντας σε ένα μοντέρνο μπαρ, είτε οργανώνοντας μια βραδιά με άποψη. Θέλει πάντα να είναι στο επίκεντρο της προσοχής, και θα σου χαρίσει μια εμπειρία γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος.

Γιατί είναι καλός για ραντεβού: Δεν θα βαρεθείς ποτέ με έναν Λέοντα. Είναι εξωστρεφής, ζεστός και ξέρει πώς να σε κρατήσει στην καλύτερη διάθεση. Θα σου προσφέρει αυτοπεποίθηση και θα φροντίσει να περνάς καλά κάθε στιγμή!

Ζυγός

Αν είσαι λάτρης του ρομαντισμού και θέλεις κάποιον που θα σε κάνει να νιώσεις πως ζεις ένα παραμύθι, τότε ο Ζυγός είναι η ιδανική επιλογή. Το ζώδιο αυτό λατρεύει την ισορροπία, την αρμονία και την όμορφη ατμόσφαιρα, επομένως ένα ραντεβού με έναν Ζυγό θα είναι τόσο ρομαντικό που θα νομίζεις ότι είσαι σε ταινία.

Ο Ζυγός θα σε πάει σε κομψά μέρη, ίσως ένα εστιατόριο με φως κεριών ή μια βόλτα στο πάρκο κάτω από τα αστέρια. Το καλύτερο με αυτό το ζώδιο είναι ότι θέλει να σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και αγαπητή/ός, οπότε θα φροντίσει να σου δείξει το ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή.

Γιατί είναι καλός για ραντεβού: Ο Ζυγός είναι το ζώδιο του ρομαντισμού και της αγάπης. Θα σε κατακτήσει με τα γλυκά του λόγια, τη φροντίδα και την προσοχή του, κάνοντάς σε να νιώσεις ξεχωριστή/ός από την αρχή.

Τοξότης

Αν είσαι άτομο που θέλει περιπέτεια, χιούμορ και αυθορμητισμό, τότε πρέπει οπωσδήποτε να βγεις με έναν Τοξότη. Αυτό το ζώδιο λατρεύει τη ζωή και ψάχνει πάντα την επόμενη συναρπαστική εμπειρία. Τα ραντεβού με έναν Τοξότη είναι σίγουρα διαφορετικά από τα συνηθισμένα – θα σε προκαλέσει να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, είτε αυτό είναι ένα extreme sport είτε ένα εξωτικό φαγητό.

Ο Τοξότης είναι γεμάτος θετική ενέργεια και ανοιχτός σε νέες εμπειρίες. Ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει μαζί του, αλλά σίγουρα θα είναι κάτι που θα θυμάσαι για καιρό. Επιπλέον, με το έξυπνο και παιχνιδιάρικο χιούμορ του, θα γελάς συνεχώς!

Γιατί είναι καλός για ραντεβού: Αν θέλεις κάτι διαφορετικό και ανατρεπτικό, ο Τοξότης είναι ο τέλειος παρτενέρ. Θα σε βγάλει από τη ρουτίνα και θα σου δείξει μια άλλη πλευρά της ζωής, γεμάτη περιπέτεια και διασκέδαση!

Πηγή: womenonly