Η «οργή» του Άστον Κoύτσερ για την Ντέμι Μουρ και ο απολογισμός του για τα 8 χρόνια γάμου τους

Όπως τόνισε όντας παντρεμένος με τη Μουρ ήταν θετός μπαμπάς στα 20 για τα τρία νεαρά κορίτσια της.

Σε έναν απολογισμό των οκτώ ετών γάμο του με την Ντέμι Μουρ προέβη ο Άστον Κούτσερ σε συνέντευξη του στο Esquire αναφέροντας μάλιστα στη δυσαρέσκεια που ένιωσε όταν η πρώην σύζυγός του αποκάλυψε πτυχές της σχέσης τους μέσα από τα απομνημονεύματα της.

«Είχα φτάσει επιτέλους σε ένα σημείο όπου ο Τύπος είχε αφήσει ήσυχη την οικογένεια μου εμένα. και την επόμενη μέρα από την κυκλοφορία του βιβλίου, οι παπαράτσι ήταν στο σχολείο των παιδιών μου», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε όντας παντρεμένος με τη Μουρ ήταν θετός μπαμπάς στα 20 για τα τρία νεαρά κορίτσια της.

"Ήμουν 26 ετών και είχα την ευθύνη ενός 8χρονου, ενός 10χρονου και ενός 12χρονου. Έτσι πρέπει να βιώσουν ορισμένοι έφηβοι γονείς τα 20 τους", είπε ο σταρ του "That'70s Show".

Το ζευγάρι έχασε επίσης ένα μωρό και μάλιστα κατά τη φάση προχωρημένης εγκυμοσύνη της Μουρ που μάλιστα δυσκολεύτηκε να συλλάβει και υπεβλήθη σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η σταρ αντιμετώπιζε επίσης πρόβλημα με το ποτό.

«Το να χάσεις ένα παιδί που νομίζεις ότι θα αποκτήσεις, έχοντας πια σχεδόν συνειδητοποιήσει ότι θα κάνεις παιδί, είναι πραγματικά πολύ οδυνηρό», είπε για την αποβολή της Μουρ.

«Ο καθένας το αντιμετωπίζει αυτό με διαφορετικούς τρόπους».

«Λατρεύω τα παιδιά. Δεν θα παντρευόμουν μια γυναίκα που είχε τρία παιδιά αν δεν αγαπούσα τα παιδιά. Η ιδέα να κάνω ένα ακόμη παιδί ήταν απίστευτη. Ένιωθα ότι έπρεπε να το ζήσω αυτό», τόνισε.

Ο Κούτσερ και ο Μουρ χώρισαν το 2013.

«Τίποτα δεν σε κάνει να νιώθεις αποτυχημένος όπως το διαζύγιο», παραδέχτηκε ο Κούτσερ εξηγώντας πως διαζύγιο μοιάζει με μια μεγάλη αποτυχία αφού απέτυχες στο γάμο σου.

Ωστόσο, είπε ότι προσπάθησε να μάθει απ ό,τι έχει κάνει λάθος και να «προχωρήσει μπροστά», σύμφωνα με τη συνέντευξη.

Πηγή: skai.gr