Armie Hammer: Είμαι ευγνώμων για τις κατηγορίες περί κανιβαλισμού

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι ευγνώμων για τους σοκαριστικούς ισχυρισμούς για κανιβαλισμό και βία που κατέστρεψαν την καριέρα του στο Χόλιγουντ

Ο Άρμι Χάμερ μίλησε στο podcast «Painful Lessons» και εξομολογήθηκε πράγματα γύρω από την περιπέτειά του. Περιπέτεια που κατέστρεψε την καριέρα του, καθώς υπήρξαν ισχυρισμοί περί φετιχισμών της σεξουαλικής του συμπεριφοράς που κρίνονται ανάρμοστοι, μολονότι (μέχρι στιγμής) δεν έχει πάει κάποια υπόθεση στο δικαστήριο.

Ωστόσο, οι όχι λίγες κατηγορίες (κατά τον ίδιον συναινετικών) BDSM πράξεων και μια σειρά από ιδιωτικές συνομιλίες στάθηκαν παραπάνω από αρκετές για να κατηγορηθεί ακόμα και για κανιβαλισμό.

«Τι;;;» λέει στο podcast έκπληκτος. «Είπαν ότι τρώω ανθρώπους και όλοι το πίστεψαν». Πάντως, ο Χάμερ έχει παραδεχθεί συναισθηματική κακοποίηση προς προηγούμενες συντρόφους του.

«Βρίσκομαι πραγματικά τώρα σε ένα μέρος όπου είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό, επειδή εκεί που ήμουν στη ζωή μου πριν μου συμβούν όλα αυτά, δεν ένιωθα καλά, ποτέ δεν ένιωσα ικανοποιημένος. Ποτέ δεν ήξερα πώς να δίνω στον εαυτό μου αγάπη, αλλά είχα αυτή τη δουλειά, όπου μπόρεσα να την αποκτήσω από τόσους πολλούς ανθρώπους, που ποτέ δεν χρειάστηκε να μάθω πώς να τη δίνω στον εαυτό μου», τόνισε ο ηθοποιός. 

Σχετικά με τις κατηγορίες για κανιβαλισμό, ο ηθοποιός είπε: «Οι άνθρωποι με αποκαλούσαν κανίβαλο. Σαν να έφαγα κόσμο! Τι; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος; Πρέπει να φας κόσμο!».

Πηγή: skai.gr
TAGS: Armie Hammer