ΚΑΙΡΟΣ

Ariana Grande: Τίτλοι τέλους και επίσημα για το ζευγάρι – Το ποσό που θα πάρει ο σύζυγός της από τον διακανονισμό

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο κτηματομεσίτης είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό

Λίγες εβδομάδες αφότου η Ariana Grande κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, κατέληξε σε διακανονισμό με τον πρώην σύζυγό της, Dalton Gomez. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο κτηματομεσίτης είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμφωνητικό. Έτσι, η τραγουδίστρια θα καταβάλει 1.250.000 δολάρια στον πρώην σύζυγό της, ποσό που είναι αφορολόγητο. 

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η μεταξύ τους συμφωνία προβλέπει ότι ο Dalton Gomez θα πάρει τα μισά χρήματα από την πώληση του σπιτιού στο οποίο ζούσαν, στο Λος Άντζελες. 

Επίσης, η Ariana Grande θα καταβάλει έως 25.000 δολάρια, για την αμοιβή των δικηγόρων του πρώην συζύγου της. «Υπάρχει ακόμη αμοιβαία αγάπη και σεβασμός μεταξύ τους και ήθελαν να σιγουρευτούν ότι όλα θα γίνουν σωστά», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον τους που επικαλείται το TMZ. 

Η σχέση της Ariana Grande και του Dalton Gomez ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2020 και τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς ανακοίνωσαν πως αρραβωνιάστηκαν. Παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021, σε μια κλειστή τελετή. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγο καιρό, η τραγουδίστρια γιόρτασε τα 30ά γενέθλιά της μαζί με το νέο της αγόρι, Ethan Slater, κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης στο Soho Farmhouse, τρεις εβδομάδες πριν η σχέση τους αποκαλυφθεί από τα διεθνή ΜΜΕ. Τρεις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου τους, το ειδύλλιό της με τον Ethan, ο οποίος ήταν επίσης παντρεμένος με τη Lilly Jay, με την οποία απέκτησε ένα μωρό τον Αύγουστο, «έσκασε» στα πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. 

Πηγή: skai.gr