Η διάσημη ηθοποιός Άντι ΜακΝτάουελ αποκάλυψε μία γλυκιά ιστορία σχετικά με το πώς η πρώτη εγγονή της κατέληξε να την αποκαλεί με το χαϊδευτικό «Gaga», καθώς δεν της αρέσει να τη φωνάζει «γιαγιά».
Σε συνέντευξη που έδωσε μαζί με την κόρη της, Ρέινι Κουάλεϊ, στο περιοδικό «People», για το τεύχος «World's Most Beautiful», μοιράστηκε ότι η Κοζέτ -κόρη του γιου της Τζάστιν Κουάλεϊ- βρήκε από μόνη της ένα τρυφερό παρατσούκλι για εκείνη.
«Ήρθαν να μείνουν μαζί μου και η Κοζέτ με φώναζε "Gaga". Αυτό είναι μια χαρά για εμένα. Θα δούμε αν θα συνεχίσει να με φωνάζει έτσι. Δεν μπορούσε να πει κάτι άλλο και με αποκαλούσε έτσι επίμονα. Και εγώ ήμουν εντάξει με αυτό», είπε η σταρ της δραματικής σειράς «The Way Home» και πρόσθεσε: «Όπως και να θέλουν να με φωνάζουν, ας με φωνάζουν. Αρκεί να μη με λένε "γιαγιά". Αυτό μόνο τους είπα, "μη με λέτε έτσι". Συγγνώμη, αυτό αποκλείεται».
Andie MacDowell Reveals the Sweet Name That Her Grandchildren 'Adamantly' Call Her https://t.co/7ysXxPhwQa
— People (@people) April 25, 2025
Η Ρέινι, η οποία θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Horse» στις 16 Μαΐου και τον Αύγουστο θα ακολουθήσει το ντεμπούτο άλμπουμ της «Before Blue», καλωσόρισε το πρώτο παιδί της με τον σύντροφό της Άντονι Γουίλσον τον περασμένο Δεκέμβριο.
Η ΜακΝτάουελ που είναι, επίσης, μαμά της Μάργκαρετ Κουάλεϊ, δήλωσε πως είναι «τόσο γλυκό» να βλέπει τη Ρέινι στον νέο ρόλο της ως μητέρα.
«Όλοι συμφωνούμε σ' αυτό. Γεννήθηκε για να γίνει μητέρα. Είναι τρυφερή, καλή, στοργική και γλυκιά. Και αυτό το μωρό είναι τόσο τυχερό. Ήρθε στην καλύτερη οικογένεια», συμπλήρωσε.
- Susan Sarandon: Η κόρη της υποβλήθηκε σε επέμβαση μείωσης στήθους - Όλα ξεκίνησαν από το νυφικό….
- Kim Kardashian: Φόρεσε βραχιόλια ποδιού που κοστίζουν όσο ένα σπίτι! - Την «κράζουν» οι θαυμαστές της (φωτό)
- Ζώδια: Τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες; - Ο Κώστας Λεφάκης έχει τις απαντήσεις - «Πονοκέφαλος»… τα οικονομικά
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.