Alessandra Ambrosio: Φόρεσε το μπικίνι της και το γιόρτασε… - Ήταν εντυπωσιακή στο σόου της Victoria's Secret (φωτό)

«Το όνειρό μας ήταν να φτιάξουμε ένα μικρό κατάστημα και να πουλάμε μπικίνι», ανέφερε το διάσημο μοντέλο 

Η Alessandra Ambrosio είναι μια πανέμορφη γυναίκα. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες της με μπικίνι που ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη. 

Το διάσημο μοντέλο το γιόρτασε μετά την εμφάνισή της στο σόου της Victoria's Secret όπου -είναι αλήθεια- ήταν εντυπωσιακή, μια «ιέρεια της πασαρέλας». Στις φωτογραφίες την είδαμε να ποζάρει με αρκετά μαγιό από τη συλλογή GAL Floripa.

Alessandra Ambrosio

«Το ίδιο τοπ με διαφορετικά δεσίματα και συνδυασμούς, δεν μπορώ να το χορτάσω!», έγραψε στην ανάρτησή της η Alessandra Ambrosio. 

Η Alessandra ίδρυσε την εταιρεία GAL Floripa μαζί με την αδελφή και την καλύτερή της φίλη για να γιορτάσει τη θηλυκότητα και την αδελφότητα. 

«Το όνειρό μας ήταν να φτιάξουμε ένα μικρό κατάστημα και να πουλάμε μπικίνι. Και το καταφέραμε», δήλωσε σε συνέντευξή της στο «Fashionista το 2019 κατά την έναρξη της λειτουργίας του GAL Floripa. «Μεγαλώσαμε δίπλα στην παραλία εκεί και φορούσαμε πάντα μαγιό. Ήταν σαν δεύτερο δέρμα για εμάς». 

Alessandra Ambrosio

Η Ambrosio και οι συνεργάτιδές της, η κολλητή της φίλη Gisele Cória και η Aline Ambrosio ήθελαν να κάνουν τα μαγιό «γυναικεία υπόθεση». 

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

«Είπαμε: ''Πρέπει να ξεκινήσουμε μια μάρκα, μια μάρκα που να ''λέει'' κάτι στις γυναίκες''», εξήγησε η Ambrosio. «Θέλαμε να ξεκινήσουμε με μαγιό επειδή αυτό είναι που γνωρίζουμε καλύτερα». 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη φορά που η Alessandra εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας της Victoria's Secret ήταν το 2000 στις Κάννες μαζί με τα μοντέλα Tyra Banks και Gisele Bündchen. 

Πηγή: skai.gr