Βρετανία: Άνδρας αγόρασε μπρόκολο και βρήκε κρυμμένο στη σακούλα... φίδι

Ο 63χρονος ανέφερε ότι τρόμαξε όταν άνοιξε την σακούλα με το μπρόκολο που είχε αγοράσει και αντίκρισε ένα ολοζώντανο φίδι

Μια τρομακτική εμπειρία έζησε ο 63χρονος Νέβιλ Λίντον όταν άνοιξε μια σακούλα που περιείχε μπρόκολο και βρήκε μέσα ένα ζωντανό φίδι.

Ο 63χρονος, πατέρας τριών παιδιών είπε ότι αγόρασε το μπρόκολο σε ένα υποκατάστημα της Aldi στο West Midlands, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όταν έβγαλε από το ψυγείο την σακούλα με το μπρόκολο με σκοπό να το μαγειρέψει, έμεινε έκπληκτος όταν είδε μέσα το φίδι, φωλιασμένο μέσα στο μπρόκολο.

Το φίδι ανήκει στην οικογένεια των Colubridae και είναι μη δηλητηριώδες, ωστόσο μπορεί το δάγκωμά του να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

«Αυτό το περιστατικό ήτανε τεράστιος κίνδυνος για εμάς καθώς στο σπίτι υπάρχουν δύο άνθρωποι που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες» είπε και συμπλήρωσε ότι το περιστατικό τον τρόμαξε πάρα πολύ γιατί δεν τα πάει καθόλου καλά με τα φίδια.

«Από τύχη δεν άφησα το μπρόκολο απλά στην κουζίνα και το έβαλα στο ψυγείο γιατί αλλιώς το φίδι θα τριγυρνούσε ελεύθερο στο σπίτι» πρόσθεσε. 

Μετά το περιστατικό, το φίδι μεταφέρθηκε στο ζωολογικό κήπο του Ντάντλεϊ ενώ το κατάστημα προσέφερε αποζημίωση στον Λίντον, την οποία όμως δεν δέχεται. Ο 63χρονος Νέβιλ Λίντον διεκδικεί περισσότερα χρήματα, καθώς όπως επισημαίνει το ποσό που του προσφέρει η εταιρεία δεν τον αποζημιώνει για τον κίνδυνο που θα μπορούσε να προκαλέσει το φίδι στον γιο του που είναι ανάπηρος και την πεθερά του που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. 

Ένας εκπρόσωπος της Aldi είπε στο Sky News: «Ο προμηθευτής μας δεν είχε ποτέ τέτοιου είδους παράπονα στο παρελθόν και έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να αποτρέψει άλλα τέτοια γεγονότα. Διερευνούμε αυτό το μεμονωμένο περιστατικό και ζητάμε συγγνώμη από τον κ. Λίντον που δεν τηρήθηκαν υψηλά μας πρότυπα».
 

 

Πηγή: news.sky.com