ΚΑΙΡΟΣ

Χαλκιδική: Ψάχνουν για 7η μέρα τον Μάρτιν - Εναέρια και πλωτά μέσα στην επιχείρηση

Ο Μάρτιν είναι ο τρίτος της παρέας που παρασύρθηκε από τα ρεύματα της θάλασσας την προηγούμενη εβδομάδα

Για έβδομη συνεχόμενη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μάρτιν, του τουρίστα από τη Βόρεια Μακεδονία που αγνοείται από το Σάββατο (9/7) στην περιοχή της Χαλκιδικής, γράφει το Grtimes.gr.

Για ακόμη μία ημέρα η επιχείρηση εντοπισμού θα συνεχιστεί και από αέρος καθώς θα επιχειρήσει και πάλι ένα αεροσκάφος της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα θα επιχειρούν και πλωτά μέσα προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες εντοπισμού του άτυχου 32χρονου.

Όπως μάλιστα υπογράμμισε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Αναστάσιος Ράμος, στις έρευνες θα συμμετάσχει από σήμερα και ο αδερφός του Μάρτιν, που κατέφθασε στην Ελλάδα από την Αμερική το πρωί της Παρασκευής.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρτιν, μαζί με τον Ιβάν και έναν ακόμη φίλο του, επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε και τα γενέθλια του.

Βούτηξαν στην παραλία «Μύτη» και τους παρέσυραν τα κύματα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα. Ωστόσο, ο 25χρονος να εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε την επόμενη ημέρα, ενώ ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη.