Βγήκαν τα όπλα σε μπαρ στο Βόλο- Χειροπέδες σε πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα και σε επτά ακόμη άτομα

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν δύο θαμώνες οι οποίοι διασκέδαζαν στο κέντρο το οποίο ανήκει στον γνωστό μπασκετμπολίστα διαπληκτίστηκαν με άλλο θαμώνα και βγήκαν έξω από το κέντρο για να λύσουν τις διαφορές τους

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί σε πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα αλλά και σε επτά ακόμη άτομα για συμπλοκή μετά πυροβολισμών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από κέντρο διασκέδασης στον Βόλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν όταν δυο θαμώνες οι οποίοι διασκέδαζαν στο κέντρο το οποίο ανήκει στον γνωστό μπασκετμπολίστα διαπληκτίστηκαν με άλλο θαμώνα και βγήκαν έξω από το κέντρο για να λύσουν τις διάφορες τους.

Υπάλληλοι του καταστήματος πήραν τη θέση του ενός θαμώνα και τότε τα δυο άτομα αποχώρησαν.

Τα αίματα όμως είχαν ανάψει και λίγη ώρα αργότερα επανήλθαν ενώ δεν δίστασαν να πυροβολήσουν 7 φορές στον αέρα προκαλώντας πανικό σε περαστικούς αλλά και στους υπόλοιπους θαμώνες που διασκέδαζαν.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή ενώ δυο άντρες τους ακολούθησαν με το αυτοκίνητο έως την αστυνομική διεύθυνση Μαγνησίας όπου  ξυλοκόπησαν τους δράστες.

Η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις ανάμεσα τους και γνωστός μπασκετμπολίστας με το γιο του που βρίσκονταν στο κέντρο διασκέδασης

Πηγή: skai.gr