ΚΑΙΡΟΣ

Τι δήλωσε η 53χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο της Πατησίων (vid)

«Κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους. Δεν θυμάμαι τι έγινε».  Είπε μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ Η κα Σοφία Ρουπακιά, μια εκ των δύο γυναικών που τραυματίστηκε σοβαρά από το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Λεωφόρο Πατησίων.

Η άτυχη γυναίκα ξαπλωμένη στο νοσοκομειακό κρεβάτι  και με εμφανή τα βαριά τραύματα σε σώμα και πρόσωπο κατάφερε με όσες δυνάμεις είχε να  ενημερώσει για την πορεία της υγείας της αναφέροντας χαρακτηριστικά πως εκτός των άλλων έχει πολλαπλά κατάγματα στην σπονδυλική ωστόσο όπως έμαθε η πορεία της υγείας της είναι καλύτερη σε σχέση με του έτερου θύματος του τροχαίου. 

Η Κα Ρουπακιά δήλωσε πως παρουσιάζει απώλειας μνήμης όσον αφορά ακριβώς την στιγμή που το αυτοκίνητο παρέσυρε εκείνη και την 51χρονη και το μόνο που θυμάται είναι πως πήγαινε στο κέντρο της Αθήνας για να κάνει μια βόλτα.

«Έφευγα σήμερα για Αγγλία. Έκανα Πάσχα στον Βόλο με την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου αλλά αυτός έφυγε πιο νωρίς. Κι εγώ θα έφευγα μια εβδομάδα αργότερα. Κατέβηκα και θα έφευγα σήμερα. Σήμερα στις 7 είναι η πτήση μου» Είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Ρουπακιά, προσθέτοντας ότι κτιμάται πως θα χρειαστεί τουλάχιστον 1 μήνα νοσηλείας της.

Υπενθυμίζεται πως το σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί όταν νεαρός που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα στο κέντρο της πόλης, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, ανέβηκε σε διαχωριστική νησίδα και χτύπησε τις δύο γυναίκες ηλικίας 53 και 51 ετών, εκτοξεύοντας τες σε άλλα οχήματα του αντίθετου ρεύματος.
Πηγή: skai.gr