ΚΑΙΡΟΣ

Τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα, δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους, μεταξύ των νεκρών στα Τέμπη- Στο πρώτο τους ταξίδι με το τρένο

Εχει γίνει ήδη η αναγνώριση των σορών των τριών κοριτσιών, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα

Βαρύ πένθος επικρατεί στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους εξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα χθες τη νύχτα στα Τέμπη. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, τα τρία κορίτσα είχαν πάει στην Καλαμπάκα για τις Απόκριες και αποφάσισαν να επιστρέψουν με το τρένο: Ηταν η πρώτη φορά που έκαναν το ταξίδι με το τρένο, καθώς ταξίδευαν με το ΚΤΕΛ ή με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Από το σιδηροδρομικό δυστύχημα οι νεκροί ανέρχονται σε 36, αλλά ο αριθμός εκτιμάται ότι θα ανέβει, όπως ανέφερε στην τελευταία της ενημέρωση στις 11:20 το πρωί, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θυμάτων από τα σιντρίμμια είναι σε εξέλιξη. 

Πηγή: trikalavoice.gr