ΚΑΙΡΟΣ

Συγκλονίζει η εθελόντρια που εντόπισε τη σορό της 27χρονης Αναστάζια: «Ήταν μια μυρωδιά, η οποία γινόταν ολοένα και πιο έντονη»

«Στο σκηνικό που έβλεπα μπροστά μου κάτι δεν μου ταίριαζε, ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό» ανέφερε η εθελόντρια

Συγκλονίζει η περιγραφή της εθελόντριας για την στιγμή που εντόπισε τη σακούλα με τη σορό της 27χρονης Αναστάζια την περασμένη Κυριακή. «Ήταν μια μυρωδιά, η οποία γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Ήμουν πεπεισμένη ότι βρίσκεται εκεί», είπε μιλώντας στην ΕΡΤ.

Για ένα καλοστημένο σκηνικό που είχε στόχο να μην ανακαλυφθεί η σορός της 27χρονης κάνει λόγο η εθελόντρια και περιγράφει τις δραματικές στιγμές: «Στο σκηνικό που έβλεπα μπροστά μου κάτι δεν μου ταίριαζε, ήταν ένα καλοστημένο σκηνικό, έβλεπα στάχια, χώμα, κλαδιά, ήταν πολύ καλά καλυμμένη. Εφόσον ήμουν πάνω από το σημείο μου ήρθαν αναθυμιάσεις μία μυρωδιά που γινόταν όλο και πιο έντονη. Ήμουν πεπεισμένη ότι ήταν εκεί. Σήκωσα όσα πιο πολλά στάχια μπορούσα και δυστυχώς βρήκαμε την άτυχη κοπέλα».

Προφυλακιστέος ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω.

Ο 32χρονος απολογήθηκε για δύο ώρες, συνοδευόμενος από τον συνήγορο που του όρισε το δικαστήριο, για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται, ενώ φέρεται να άλλαξε και την προανακριτική του κατάθεση, ότι δηλαδή είχε ερωτική επαφή με την άτυχη Πολωνή αλλά με τη θέλησή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και έτσι θα οδηγηθεί στη φυλακή.