ΚΑΙΡΟΣ

Στήνουν γεννήτριες στο κέντρο του Βόλου για να δώσουν ρεύμα στην πόλη

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Το απόγευμα της Πέμπτης εγκαταστάθηκαν υπεργεννήτριες που είναι ικανές να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρικό ρεύμα τους υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ που έχουν πλημμυρίσει

Υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνουν οι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να αποκαταστήσουν τις τεράστιες βλάβες που έχουν σημειωθεί στο δίκτυο ρευματοδότης στου Βόλου μετά τη χθεσινή κακοκαιρία.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr, εκατό τεχνικοί του Οργανισμού έχουν φτάσει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνδράμουν στο έργο των συναδέλφων τους και να ρευματοδοτήσουν ξανά το πολεοδομικό συγκρότημα.

Το απόγευμα της Πέμπτης εγκαταστάθηκαν υπεργεννήτριες που είναι ικανές να τροφοδοτήσουν με ηλεκτρικό ρεύμα τους υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ που έχουν πλημμυρίσει, ώστε να δοθεί φως και ενέργεια σε πολλά τμήματα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Στη συνέχεια τα συνεργεία θα ανοίξουν έναν έναν τους υπόγειους υποσταθμούς για να καταγράψουν και να επιδιορθώσουν τις βλάβες που έχουν σημειωθεί από τις πλημμύρες του τελευταίου 24ωρου.

Πηγή: thenewspaper.gr