Τεράστια ταλαιπωρία για επιβάτες της Qatar Airways: Έμειναν 2 ώρες σε αεροσκάφος στο Ελ. Βενιζέλος, χωρίς κλιματισμό (βίντεο)

Οι επιβάτες κατήγγειλαν μέσω των βίντεο που ανέβαζαν ότι κανείς δεν τους εξήγησε τι συμβαίνει, ότι δεν τους άφηναν να κατέβουν από το αεροπλάνο, και όταν τελικά κατέβηκαν περίμεναν για περισσότερο από 5 ώρες στο αεροδρόμιο χωρίς να τους προσφέρουν ούτε νερό.

Τεράστια ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες πτήσης της Qatar Airways εν μέσω καύσωνα όταν το μεσημέρι της Δευτέρας (10/6) έμειναν για ώρες μέσα σε αεροπλάνο στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και μάλιστα χωρίς κλιματιστικό.

Οι επιβάτες ανέβαζαν βίντεο στα social media δείχνοντας τις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο αεροπλάνο. Εξαντλημένοι από τη ζέστη, έκαναν αέρα ο ένας στον άλλο, ενώ το προσωπικό δεν μπορούσε να τους βοηθήσει. 

«Θα πεθάνουμε, αφήστε μας να κατέβουμε» φώναζαν οι επιβάτες οι οποίοι όταν κατέβηκαν μετέφεραν την εμπειρία τους: «Δε μας έδιναν ούτε νερό».

Στο αεροπλάνο επέβαινε η εργαζόμενη στο κανάλι 7News της Αυστραλίας, Τζόντι Γκρόκοκ, η οποία περιέγραψε ότι «ξεκίνησαν το αεροπλάνο που σταμάτησε αμέσως. Τότε έβαλαν ξανά μπροστά τον κινητήρα, αλλά και πάλι σταμάτησε αμέσως.Στο τέλος έχασα τον λογαριασμό πόσες φορές συνέβη αυτό μέσα σε δύο ώρες. Μετά από δύο ώρες ο πιλότος μας είπε ότι υπήρχε ένα τεχνικό ζήτημα».

@louiseinzk #fire #qatar #somethingwrong #badflight #athens #flightcancelled #chaos ♬ original sound - Louise Inzk

Οι επιβάτες κατήγγειλαν μέσω των βίντεο ότι κανείς δεν τους εξήγησε τι συμβαίνει, ότι δεν τους άφηναν να κατέβουν από το αεροπλάνο, και όταν τελικά κατέβηκαν περίμεναν για περισσότερο από 5 ώρες στο αεροδρόμιο χωρίς να τους προσφέρουν ούτε νερό.

@louiseinzk #qatarairways #athensairport #fire #chaos #flightcancelled #noservice ♬ original sound - Louise Inzk
Πηγή: skai.gr