Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατο της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου - Κατέρρευσε στο σπίτι της, ενώ ήταν έγκυος στον ένατο μήνα

Το μωρό της ήρθε στον κόσμο με καισαρική και νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νεογνών - Τα αίτια του θανάτου της Ίσμας Τουλάτου ερευνώνται

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου που άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί. Η Ίσμα κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της και «έφυγε» μέσα σε ελάχιστο χρόνο, παρά τις προσπάθειες του γιατρού της, που βρέθηκε αμέσως κοντά της. Λίγο αργότερα και ενώ είχε διακομισθεί στο μαιευτήριο Ελενα και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, γεννήθηκε με καισαρική τομή το κοριτσάκι της, που πλέον νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα νεογνών. Τα αίτια θανάτου της Ίσμας Τουλάτου θα διακριβωθούν με τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής. 

Η Ίσμα Τουλάτου, συνάδελφος στο πολιτιστικό ρεπορτάζ, εργαζόταν για πολλά χρόνια στο Βήμα και στη συνέχεια στην Athens Voice και στο iefimerida.gr.

Την τραγική είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε στο Facebook η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου: «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό».

Πηγή: skai.gr