ΚΑΙΡΟΣ

Οικονόμου: Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Λαρισαία αστυνομικό, θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος εξέφρασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αστυνόμο Α΄, θύμα ενδοικογενειακής βίας

Την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος εξέφρασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αστυνόμο Α΄, θύμα ενδοικογενειακής βίας. Ο κ. Οικονόμου ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας της Αστυνόμου Α΄ ενώ επισήμανε πως πλέον υπάρχει το νομικό πλαίσιο και οι υποστηρικτοί θεσμοί για τον περιορισμό τέτοιου είδους φαινομένων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ενημέρωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός μίλησε με την Αστυνόμο Α΄, της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και της εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη του Σώματος στην πορεία της αποθεραπείας της. Η τηλεφωνική επικοινωνία έγινε παρουσία του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, Αντιστράτηγου Λ. Μαυρόπουλου, ενώ παράλληλα ο Υπουργός ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου για την κατάσταση της υγείας της Αστυνόμου Α'. 

Όπως αναφέρει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: «Η δραστική αντιμετώπιση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας αποτελεί πάγια προτεραιότητα της Κυβέρνησης. Διαθέτουμε, πια, το απαραίτητο νομικό οπλοστάσιο και τους υποστηρικτικούς θεσμούς για να περιορίσουμε στο ελάχιστο δυνατό τέτοιου είδους φαινόμενα».

Πηγή: skai.gr