ΚΑΙΡΟΣ

Σπείρα κακοποιών λήστευε επιβάτες στο Μετρό - Καρέ καρέ η δράση τους

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο skai.gr φαίνονται οι δυο δράστες 15 και 22 ετών να προσεγγίζουν το υποψήφιο θύμα και το ληστεύουν

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Τον τρόμο ζούσαν οι επιβάτες του Mετρό κυρίως στα δυτικά προάστια και το κέντρο της Αθήνας καθώς μέλη σπείρας κακοποιών αφού τους απειλούσαν με μαχαίρι τους λήστευαν.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε ο skai.gr και είναι τραβηγμένο από τις κάμερες του σταθμού μετρό «Κεραμεικός» όπου πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη ληστεία, φαίνονται οι δυο δράστες 15 και 22 ετών να προσεγγίζουν το υποψήφιο θύμα τους τον οποίο αφού πρώτα ακινητοποιούν του ζητούν να τους δώσει τα χρήματα που είχε πάνω του.

Ο νεαρός αντιδρά αλλά μπροστά στις απειλές των δραστών οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κράταγαν πανω τους και μαχαίρι, τους δίνει τελικά τα χρήματα του .

Σύμφωνα με την αστυνομία οι νεαροί είχαν κάνει τις ληστείες στις αποβάθρες του μέτρο … επάγγελμα καθώς με την σύλληψη τους εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις ληστειών στους σταθμούς Μετρό του Κεραμεικού, της Αγίας Μαρίνας, του Αιγάλεω και της Αγίας Βαρβάρα