ΚΑΙΡΟΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον από τη Δανία για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Βίντεο

O Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία είναι πολύ γνωστοί στη Δανία και για πολλά χρόνια τα δανέζικα ΜΜΕ καλύπτουν το ρεπορτάζ της οικογένειας, ανέφερε η βασιλική ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού TV2, Καμίλα Σλίνγκμποργκ

Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καλύπτουν τα ΜΜΕ από τη Δανία την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς η Άννα Μαρία κατάγεται από τη σκανδιναβική χώρα.

Η βασιλική ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού TV2, Καμίλα Σλίνγκμποργκ εξήγησε ότι ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία είναι πολύ γνωστοί στη Δανία και για πολλά χρόνια τα δανέζικα ΜΜΕ καλύπτουν το ρεπορτάζ της οικογένειας.

Η Σλίνγκμποργκ εξήγησε ότι ήρθε αρχικά στην Ελλάδα την προηγούμενη εβδομάδα στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του τέως βασιλιά της Ελλάδος, κάνοντας συνεντεύξεις στον δρόμο από τους πολίτες για το πως νιώθουν, επέστρεψε στη Δανία και ξαναήρθε χθες στην Αθήνα για να καλύψει την κηδεία και τους βασιλείς από άλλες χώρες που θα δώσουν το παρών. 

Σε ερώτηση για το αν περίμενε τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο, σημείωσε ότι είναι κάπως έκπληκτη καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από την βασιλεία του Κωνσταντίνου. 
 

Πηγή: skai.gr