ΚΑΙΡΟΣ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο φίλαθλος που τραυματίστηκε στο ματς Ηροδότου - Εθνικού

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στα σοβαρά επεισόδια της Κυριακής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα Ηροδότου – Εθνικού. Ο σοβαρός τραυματισμός του 47χρονου στιγμάτισε για πολλοστή φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης έχει υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εντός της ημέρας θα διακομιστεί στην Αθήνα. 

Η αστυνομία της Νέας Αλικαρνασσού προχώρησε σε περίπου 20 προσαγωγές, και μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει προκαλέσει τον σοβαρότατο τραυματισμό του Κατσούλη.

Ελαφρύτερα τραυματίας νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο ο 37χρονος Κωνσταντίνος Λόλης που έχει τραυματισθεί στο κεφάλι, και έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.

Η ανακοίνωση του Βενιζελείου Νοσοκομείου



Ανακοίνωση της ΕΠΟ

Με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του οπαδού η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της και συμπαρίσταται στους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς και αμείλικτος.
Πηγή: skai.gr